Барселона – Альмерія. Чи продовжать каталонці серію перемог у Прімері?

5 листопада у матчі 13-го туру іспанської Прімери поміряються силами Барселона та Альмерія. Зустріч відбудеться на "Камп Ноу" (Барселона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" проти "Альмерія".

Барселона

Барселона святкує третю перемогу поспіль у Ла Лізі, цього разу каталонці переграли Валенсію на виїзді з рахунком 1:0. Синьо-гранатові виглядали на полі набагато переконливіше, команда весь час атакувала та тримала ініціативу. При цьому «кажанам» вдавалося вміло оборонятися протягом усього матчу. Зустріч поступово наближалася до нічийного результату, вже в додатковий час Левандовскі знайшов лазівку в обороні "помаранчевих", тим самим принісши перемогу каталонцям. Барселона посідає друге місце в Лізі з 31 очком і різницею м'ячів 29:4.

Минулого вівторка каталонці здобули виїзну перемогу в Лізі чемпіонів над Вікторією Пльзень 4:2.

Альмерія

Альмерія тріумфувала в останньому матчі чемпіонату Іспанії, обігравши на своїй території Сельту з рахунком 3:1. Зустріч у підопічних Рубіна не склалася, навіть у першому таймі вони були в ролі наздоганяючих. Правда, тоді господарям пощастило, "кельти" залишилися в меншості. Вже після перерви "червоно-білі" вимотали суперника, після чого спокійно довели зустріч до перемоги. Голи у господарів забивали де ла Ос, Егуарас і Ласаро.

Альмерія посідає 13 місце в турнірній таблиці Ла Ліги з 13 очками та різницею м'ячів 15:20.

Барселона – Альмерія

Барселона проти Альмерії факти

  • Барселона не програвала в останніх 6 домашніх матчах Ла Ліги;
  • Барселона виграла 10 з останніх 11 матчів Ла Ліги;
  • Барселона виграла 1-й тайм і повний час в останніх 5 домашніх матчах;
  • В останніх 6 матчах Альмерії в Лізі було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху каталонців вдома. На перемогу Барселони котирування були 1,11. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 10,50. Приймаються котирування на успіх Альмерії - 25.00. Букмекери чекають результативного футболу від іспанських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3.5» коефіцієнт - 2.10, «Тотал більше 3.5» з лапками - 1.79. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона не склала іспит на Лігу чемпіонів, тоді як команда переконливо виступає на внутрішній арені, веде серйозну боротьбу за лідерство. Альмерія, як на нього самого, діє в хорошому темпі, для команди головне відстояти місце в Прикладі. Суперники різних вагових категорій, тому підопічні Хаві вдома досягнуть впевненого успіху, «синьо-гранатові» вдома не помітять опору «червоно-білих»: перемога «Барселони» з гандикапом 1 (-2,5) – 1,84 .

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0