Бетіс проти Севільї. Хто виявиться сильнішим у севільському дербі?

6 листопада в матчі 13-го туру іспанської Ла Ліги на стадіоні «Беніто Вільямарін» (Севілья) зустрінуться клуби «Бетіс» і «Севілья».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бетіс" проти "Севільї".

Бетіс

Реал Бетіс домігся успіху в останньому матчі чемпіонату, обігравши на виїзді Реал Сосьєдад з рахунком 2:0. Підопічні Мануеля Пеллегріні провели зустріч другим номером, у першій половині ігрового часу «зелено-білі» навіть не вразили ворота господарів. Після перерви «бетікос» все частіше почали гарчати, завдяки чому в самому кінці матчу гості зуміли забити два голи, які принесли їм перемогу. М'ячем у "зелено-білих" були Круз та Іглесіас.

Бетіс посідає 4-е місце в турнірній таблиці з 23 очками та різницею м'ячів 16:8.

Севілья

Севілья не може перемогти в третьому бою поспіль в чемпіонаті Іспанії, цього разу на своїй території команда поступилася Райо Вальєкано 0:1. Підопічні Хорхе Сампаолі в першому таймі безцільно катали сферу, команда володіла м'ячем 60% ігрового часу, але жодна атака «червоно-білих» не вдалася. Після перерви господарі допустили лише одну помилку, дозволивши «гігантам» вийти вперед. У підсумку севільці мали кілька шансів врятуватися, але команда не змогла ними скористатися.

Севілья посідає 17 місце в чемпіонаті з 10 очками при різниці м'ячів 11:19.

Бетіс проти Севільї

Бетіс проти Севільї факти

  • Менше 2,5 голів у 6 з останніх 7 ігор Ліги Севільї;
  • В останніх 3 домашніх матчах Реал Бетіс у Лізі було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами букмекерів вважають господарів дербі. Для Вікторії Бетіс котирування становили 2,23. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,30. На успіх "Севільї" прийнято котирування - 3,50. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.76, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.13. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Бетіс» у хорошій формі, команда розхиталася на місцях у зоні Ліги чемпіонів. Севілья відверто провалює сезон, навіть зміна тренера поки що не дозволила "червоно-білим" помітно покращити результати та гру. Тому в домашньому дербі підопічні Пеллегріні повинні показати, хто зараз головна сила в Севільї, і перемогти гостей. «Зелено-білі» за підтримки трибун зможуть взяти три очки: перемога «Бетіса» - 2,05.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0