Баварія – Вердер. Чи вдасться мюнхенцям перемогти іншого суперника?

У вівторок, 8 листопада, на стадіоні "Альянц Арена" відбудеться поєдинок "Баварія" - "Вердер" у рамках 14-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Вердер".

Баварія

Баварія перебуває у чудовій формі та справляється зі своїми суперниками як у Бундеслізі, так і в Лізі чемпіонів. У єврокубковому турнірі мюнхенці виграли шість матчів із шести і показали дуже солідний рівень гри, здолавши дуже сильних суперників.

У матчі нового туру чемпіонату Німеччини «Баварія» спробує підтвердити статус явного фаворита, зігравши на своєму стадіоні. Для мюнхенців дуже важливо набирати очки та не допускати осічок у чемпіонаті, адже поки вони далекі від одноосібного лідерства, їм доведеться докласти чимало зусиль, щоб захистити титул чемпіона.

Вердер

Після повернення в елітний дивізіон бременці показують хорошу гру і гідні результати: команда займає місце в середині турнірної таблиці і явно комфортно почувається на цій позиції. Бременському «Вердеру» буде важко поборотися за єврокубкову зону, але різке падіння команді явно не загрожує.

Попереду на "Вердер" чекає найскладніше випробування сезону - матч проти чинних чемпіонів Німеччини. Гостям буде важко розраховувати на якісь очки в кінці матчу, але бременці цілком можуть зіграти для власного задоволення без особливого тиску на підсумковий результат.

Баварія – Вердер

Баварія проти Вердер факти

  • Востаннє команди зустрічалися 13 березня 2021 року – «Баварія» перемогла «Вердер» з рахунком 3:1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами була ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на «обидві команди заб'ють»;
  • Баварія виграла чотири з останніх п'яти матчів проти бременського Вердера у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 14-го туру німецької Бундесліги: на перемогу «Баварії» можна поставити за скромні 1,18, на нічию — 8,00, а на перемога бременського Вердера з рахунком 12,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

На папері цей матч виглядає як прохідний для Баварії, адже команда зіграє на своєму стадіоні з відверто слабшим суперником. Головним завданням Вердера в такій грі буде не пропустити швидкий м'яч і надійно зіграти біля своїх воріт. Безсумнівно, мюнхенці гратимуть першим номером і домінуватимуть на футбольному полі, а головною інтригою буде лише кількість голів, забитих господарями. Логічним видається ставка на Баварію з гандикапом (-2,5) за 2,07.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0