Вольфсбург - Боруссія D. Скільки голів заб'ють суперники в цьому матчі?

У вівторок, 8 листопада, на стадіоні "Фольксваген Арена" відбудеться поєдинок "Вольфсбург" - "Боруссія" в рамках 14-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Вольфсбург» проти «Боруссії».

Вольфсбургські

Вольфсбургські вовки зуміли вийти з кризи після не найвдалішого старту і після серії без поразок піднялися в середину турнірної таблиці чемпіонату Німеччини. Але цей «Вольфсбург» явно здатний на більше і прагнутиме покращити свої позиції та піднятися якомога вище до кінця Бундесліги.

У матчі наступного туру чемпіонату команда зіграє з незручним суперником, тому вболівальники «Вольфсбурга» впевнені, що очікують на своїх улюбленців важку гру. «Вовки» цілком здатні показати хороший футбол і досягти бажаного результату, але для цього їм однозначно потрібно покращити реалізацію своїх моментів.

Боруссія Д

Дортмундці досі вважаються одним із претендентів на золоті медалі та беруть участь у чемпіонській гонці, хоча вже встигли втратити достатньо очок за час чемпіонату. Кожна осічка в цьому відрізку сезону може дорого обійтися команді, тому «Джмелі» повинні показувати максимум у матчах проти слабших суперників.

У новому матчі «Боруссія» Д, ймовірно, розраховує взяти всі три очки і наблизитися до лідерів турнірної таблиці. У минулих сезонах у Шмелів не було особливих проблем з «Вольфсбургом», але будь-яка переможна серія рано чи пізно закінчується, а значить, у статусі гостей «Боруссії» потрібно бути особливо обережним.

Вольфсбург - Боруссія D

Вольфсбург – Боруссія D: факти

  • В останньому розіграші німецької Бундесліги "Боруссія" двічі перемогла "Вольфсбург" - 6:1 і 3:1;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами була зроблена ставка на тотал матчу більше 2,5 голів;
  • Крім того, тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Боруссія Дортмунд виграла останні вісім матчів проти Вольфсбурга в німецькій Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч 14-го туру німецької Бундесліги: на перемогу «Вольфсбурга» можна поставити за 3,40, на нічию – за 3,60, а на успіх Боруссії Д - за 2,06. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дортмундська «Боруссія» зіграє зі зручним суперником, якого команда стабільно перемагала останні роки. Але «Вольфсбург» зробив хороший хід і вдома точно захоче нарешті перервати негативну серію в матчах проти «Джмелів». Обом командам є за що боротися в очному протистоянні, тому і господарі, і гості зобов’язані йти вперед і шукати щастя біля чужих воріт. Цікавим вибором у цьому випадку буде ставка на 2-3 голи в матчі за 2.04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0