Лечче проти Аталанти. Чи перервуть господарі серію без перемог?

9 листопада у матчі 14-го туру італійської Серії А сили поміряються Лечче та Аталанта. Зустріч відбудеться на арені "Віа дель Маре" (Лечче).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Лечче» проти «Аталанти».

Лечче

Лечче не досягає успіху шостий тур поспіль у чемпіонаті, цього разу "вовки" поступилися на виїзді "Удінезе" з рахунком 1:1. Підопічним Марко Бароні бракувало зірок з неба, команда сподівалася підловити господарів на помилках. У підсумку за півгодини ігрового часу Коломбо вивів паприканців вперед. Після перерви гості покинули всі думки про атаку, команда повністю зосередилася на обороні, але відстояти перевагу не змогла.

Лечче посідає 15 місце в Серії А з 9 очками та різницею м'ячів 10:16.

Аталанта

Аталанта зазнає другої поразки в останніх трьох турах, цього разу команда на своїй території поступилася Наполі з рахунком 1:2. Матч складався для «королеви провінцій», вже на 19 хвилині Лукман вивів господарів вперед після пенальті. Радість «бергамотів» тривала недовго, до кінця відрізка «ослики» забили два голи. У час, що залишився, підопічні Джан П'єро Гасперіні намагалися перетягнути удачу на свій бік, але неаполітанці вміло оборонялися, не давши «богині» втекти.

Аталанта посідає 2-е місце в турнірній таблиці з 27 очками та різницею м'ячів 19:10.

Лечче проти Аталанти

Факти Лечче проти Аталанти

  • Аталанта не програвала в 5 з останніх 6 виїзних матчів Серії А;
  • У 6 з останніх 7 виїзних матчів Аталанти в Серії А було забито менше 2,5 голів;
  • Аталанта виграла 5 з останніх 6 виїзних матчів у Серії А;
  • Лечче не вигравав останні 6 домашніх матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать гостей. Котирування Вікторії Лечче становили 4,50. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,60. На успіх Аталанти прийнято котирування - 1,90. Букмекери не очікують результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.87, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лечче діє невпевнено, команді доведеться чимало попітніти, щоб відстояти місце в еліті. Аталанта програла важливий матч у минулому турі, дозволивши неаполітанцям відірватися від самих себе, плюс конкуренти їх наздоганяють. У найближчому матчі підопічні Гасперіні переможуть, «Бергамоти» виглядають стабільнішими та сильнішими за суперника, та й на виїзді візьмуть важливі три очки: перемога «Аталанти» – 1.83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0