Уніон Берлін – Аугсбург. Чи вдасться гостям відібрати очки у фаворита?

У середу, 9 листопада, на стадіоні «Ан дер Альтен Форстерай» відбудеться матч «Уніон Берлін» – «Аугсбург» в рамках 14-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Юніон Берлін» проти «Аугсбурга».

Юніон Берлін

«Уніон Берлін» продовжує дивувати німецьку футбольну спільноту, команда продовжує лідирувати в турнірній таблиці і зараз бореться за чемпіонський титул. Як довго столична команда зможе протриматися в лідируючій групі, поки неясно, але поки її успіхи вражають.

У матчі нового туру «Уніон» зіграє з незручним для себе суперником, але, з іншого боку, виступатиме в ролі господаря. Підтримка домашніх уболівальників буде важливим фактором для команди цього вечора, і футболісти Союзу, безумовно, зроблять усе можливе, щоб остаточно перемогти Аугсбург.

Аугсбург

Але в нинішньому розіграші чемпіонату Німеччини «Аугсбург» виступає не найкращим чином, команда знаходиться в кінці турнірної таблиці без особливих перспектив піднятися вище. Аугсбург був дуже нестабільним у цьому сезоні, виграючи мало і багато пропускаючи.

У майбутньому поєдинку команда спробує наздогнати якісь очки, навіть якщо це буде для неї виїзний матч. Останніми роками Аугсбург неодноразово засмучував Уніон, а це означає, що він точно спробує засмутити свого суперника знову. У новій грі гості гратимуть другим номером, але шанси біля чужих воріт у них точно будуть.

Уніон Берлін – Аугсбург

Юніон Берлін проти Аугсбурга факти

  • У минулому розіграші чемпіонату Німеччини «Аугсбург» переміг «Уніон Берлін» з рахунком 2: 0, ще одна зустріч завершилася внічию - 0: 0;
  • Лише два з останніх п'яти матчів між командами були зроблені ставки на понад 2,5 голи;
  • Крім того, тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Уніон Берлін виграв лише один з останніх п'яти матчів проти Аугсбурга в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед шанувальників німецького футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч чотирнадцятого туру Бундесліги: на перемогу берлінського Уніона можна поставити за 1,47, на нічию – за 4,40, а на перемога Аугсбурга - за 6,00. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікаве протистояння в новому турі чемпіонату Німеччини, в якому Уніон Берлін зіграє вдома з Аугсбургом. Протягом останніх років гості стабільно створюють проблеми столичному колективу, тому є велика ймовірність, що одному з лідерів розіграшу нової Бундесліги буде дуже складно забрати всі три очки. Уніон вважається фаворитом гри, але статистика особистих зустрічей говорить проти господарів майбутнього матчу. Хорошим вибором здається ставка на те, що Аугсбург не програє за 2,61.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0