Динамо Київ – Олександрія. Чи продовжать олександрійці безпрограшну серію?

10 листопада в рамках 12-го туру української Прем'єр-ліги зустрінуться команди "Динамо" Київ та "Олександрія".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Київ – Олександрія

Динамо Київ

Динамо повністю провалило Лігу Європи, ставши останнім у групі, тому тепер команда може повністю зосередитися на Прем'єр-лізі. Вже в 11 турі кияни показали результат, обігравши одеський Чорноморець з рахунком 3:0. Підопічні Мірчі Луческу виглядали на полі набагато переконливіше, тож навіть у середині першого тайму їм вдалося відкрити рахунок. Після перерви "біло-сині" на цьому не зупинилися, спокійно дотиснувши одеситів. У складі «Динамо» голи відзначилися Циганков, Ванат і Буяльський.

"Динамо" піднялося на шосте місце в чемпіонаті, маючи в активі 16 очок після 9 матчів і різницю м'ячів 15:11.

Олександрія

Уже 6 зустрічей поспіль Олександрія не програє в чемпіонаті України, цього разу команда впевнено розібралася з Колосом 4:1. Підопічні Юрія Гури чудово вступили в боротьбу, відкривши рахунок вже на 8-й хвилині. Після цього «жовто-чорним» довго не щастило, а в другому таймі навіть дозволили «хліборобам» відігратися. Вже під кінець олександрійці знову зібралися, спокійно добивши ворога. Голами у "жовто-чорних" відзначилися Рибалка (дубль) і Третьяков (дубль).

«Олександрія» посідає 4 місце в чемпіонаті з 20 очками після 9 матчів, різниця м’ячів 17:9.

Динамо Київ – Олександрія

Динамо Київ – Олександрія факти

  • Київське «Динамо» не зазнає поразок у 20 з останніх 22 домашніх ігор чемпіонату України;
  • «Олександрія» забила принаймні 2 голи в останніх 5 матчах чемпіонату України;
  • «Олександрія» не програвала в останніх 6 матчах чемпіонату України.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями зустрічі букмекери бачать киян. На успіх київського «Динамо» котирування склали 1,57. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,30. Котирування зупинилися на перемогу Олександрії, на рівні 5,50. Букмекери чекають голів від українських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.03, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.79. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Динамо вже не може помилятися, команда вже серйозно відстає від лідерів. «Олександрія» в хорошій формі, «жовто-чорні» намагатимуться зберегти місце у верхній частині турнірної таблиці. У поєдинку кияни є фаворитами, але не думаю, що Олександрія програє без шансів. Тому пропоную зіграти позитивний гандикап на гостей: Олександрія не програє більше 1 м’яча – фора 2 (+1,5) – 1,47.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0