Лаціо – Монца. Чи перервуть римляни серію домашніх невдач?

10 листопада в матчі 14-го туру італійської Серії А на "Олімпіко Арені" (Рим) зустрінуться клуби "Лаціо" і "Монца".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Лаціо" проти "Монца".

Лаціо

У минулому турі «Лаціо» вдалося добитися успіху, на виїзді команда обіграла «Рому» з рахунком 1:0. Орлята не поспішали в атаку, команда чекала слушного моменту. У підсумку на 29-й хвилині у гостей була чудова нагода вийти вперед, яку замовив Феліпе Андерсон. Пізніше Мауріціо Саррі кинув своїм хлопцям захистити перемогу, тож Бьянкочелесті зосередився на захисті, не давши Ромі відігратися.

Лаціо піднявся на 3 місце в чемпіонаті з 27 очками та різницею м'ячів 25:8.

Монца

Монца перервала серію з трьох поразок поспіль у чемпіонаті, обігравши в останньому турі на своєму полі Верону з рахунком 2:0. У першому таймі підопічним Джованні Строппи відверто пощастило, оскільки «маститівці» залишилися в меншості. Завдяки цьому «біло-червоним» вдалося повністю заволодіти перевагою на полі, вже у другому періоді господарі перетворили це на забиті голи. Бріанцолі приніс перемогу точними ударами Карлоса Аугусто та Колпані.

Монца посідає 15 місце в турнірній таблиці, набравши 13 очок, різниця м'ячів 13:21.

Лаціо – Монца

Лаціо проти Монца факти

  • Лаціо не пропускав у 7 з останніх 8 матчів Ліги;
  • Лаціо переміг у 1-му таймі та в матчі в 5 з останніх 7 матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать римлян. Котирування на успіх Лаціо склали 1,73. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,00. Котирування зупинилися на перемогу Монци на рівні 4,70. Букмекери чекають голів від італійських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.15, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.68. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лаціо впевнено рухається по сітці чемпіонату Італії, команда здатна поборотися за титул. Монца діє виходячи зі своїх можливостей, прориву від клубу ніхто не чекає, завдання зберегти місце в еліті виконується. В очній зустрічі «Орли» переможуть, хлопці Саррі за підтримки трибун розправляться з аутсайдером, продовжуючи погоню за лідерами турнірної таблиці: перемога «Лаціо» – 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0