Локомотив – Спартак. Хто виявиться сильнішим у столичному дербі?

12 листопада в матчі 17-го туру РПЛ міряються силами московський «Локомотив» і московський «Спартак». Зустріч відбудеться на "РЖД Арені" (Москва).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – «Спартак».

Локомотив

Локомотив вже три зустрічі поспіль не може виграти в Прем'єр-лізі, цього разу "залізничники" на виїзді розійшлися миром з Уралом 2:2. Підопічні Андрія Федорова впевнено увійшли у зустріч, вже на 16-й хвилині Міранчук вивів їх вперед. Після перерви червоно-зелені повністю відступили, так що «джмелі» поступово перетягнули удачу на свій бік, забивши два голи. "Паровозам" банально пощастило, адже перед фінальним свистком Філіпенко зрізав м'яч у власні ворота.

«Локомотив» посідає 14 місце в чемпіонаті, набравши 13 очок, різниця м’ячів 19:32.

Спартак

Спартак вже 7 турів поспіль не знає поразок у РПЛ, хоча в останній грі москвичі на виїзді поділили очки з Сочі 1:1. Підопічні Гільєрмо Абаскаля чудово увійшли у зустріч, вже на 7-й хвилині Промес вивів їх вперед. Команда продовжувала просуватися, але перед перервою «Барси» несподівано відігралися. У другому таймі «червоно-білі» намагалися перетягнути ковдру на свій бік, але господарі більше не помилилися, зумівши зберегти нічию.

«Спартак» займає 2-е місце в Прем'єр-лізі, набравши 33 очки з різницею м'ячів 38:17.

Локомотив – Спартак

Локомотив – Спартак факти

  • Локомотив програв 7 з 8 останніх матчів чемпіонату Росії;
  • Спартак не програє в останніх 7 матчах чемпіонату Росії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями дербі букмекери бачать «Спартак». Котирування на успіх «Локомотива» склали 4,20. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування зупинилися на перемозі Спартака, на рівні 1,87. Букмекери чекають голів від російських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.97, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.81. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

З кожним туром становище «Локомотива» продовжує погіршуватися, а над «залізничниками» нависла реальна загроза зниження в класі. «Спартак» бореться за лідерство, тому для «червоно-білих» будь-яка втрата очок є неприйнятною. Хлопці Абаскаля виграють дербі, гладіатори навіть на виїзді спокійно розберуться із загубленими локомотивами, зараз різниця в рівні команд відчутна: перемога Спартака – 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0