Ньюкасл проти Челсі. Чи зможуть «Сороки» продовжити свою переможну серію в АПЛ?

У суботу, 12 листопада, на стадіоні "Сент-Джеймс Парк" відбудеться поєдинок між "Ньюкаслом" і "Челсі" в рамках 16-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ньюкасл" – "Челсі".

Ньюкасл

«Ньюкасл» проводить дуже сильний сезон, вигравши останні чотири матчі в Прем’єр-лізі і займаючи третє місце в турнірній таблиці. Після зміни власника клубу «Сороки» зуміли запросити потрібних гравців, а тренерський штаб на чолі з Едді Хау правильно виконує свою роботу.

Попереду у «Ньюкасла» важка домашня гра з «Челсі». «Сині» вважаються незручним суперником для «сорок», але в нинішній кампанії розстановка сил змінилася, тому вболівальники господарів впевнено очікують позитивного результату в новому матчі. Перемога в такій грі закріпила б позицію Ньюкасла в боротьбі за першу четвірку.

Челсі

Челсі в останньому турі чемпіонату Англії поступився в лондонському дербі Арсеналу і така поразка ще більше віддалила команду від боротьби за високі місця. «Сині» програли другий матч поспіль і тепер знаходяться в середині турнірної таблиці. В останніх турах команда зіграла дуже погано і явно переживає нелегкі часи.

"Челсі" буде непросто повернутися на переможний шлях у матчі нового туру АПЛ, адже команда зіграє з суперником, який перебуває у дуже хорошій формі. Грему Поттеру доведеться придумати особливий план на такий поєдинок, наставнику лондонців необхідно виправити ситуацію та працювати над покращенням гри своїх підопічних.

Ньюкасл проти Челсі

Факти про матч "Ньюкасл" - "Челсі".

  • "Челсі" двічі обіграв "Ньюкасл" в минулому сезоні англійської Прем'єр-ліги - 1:0 і 3:0;
  • Ньюкасл виграв чотири матчі чемпіонату поспіль;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами була зроблена ставка на понад 2,5 гола;
  • У жодній з останніх п'яти зустрічей між суперниками не працювала ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Челсі виграв останні чотири матчі проти Ньюкасла в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч шістнадцятого туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Ньюкасла можна поставити за 2,32, на нічию - за 3,35, а на успіх Челсі - за 3, тридцять. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Хто б міг подумати рік тому, що «Ньюкасл» стане фаворитом букмекерів проти «Челсі» цього сезону англійської Прем'єр-ліги. Ситуація дійсно змінилася і тепер «Сороки» є претендентом на місце в четвірці АПЛ, а лондонцям ніяк не вдається наблизитися до лідерів чемпіонату. «Сині» стабільно перемагали суперника в останні роки, але цього разу їм доведеться докласти набагато більше зусиль. Хорошим вибором здається ставка на те, що заб'ють обидві команди за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0