Хоффенхайм – Вольфсбург. Чи порадує матч великою кількістю голів?

У суботу, 12 листопада, на стадіоні Wirsol Rhine-Neckar-Arena відбудеться матч між Хоффенхаймом і Вольфсбургом в рамках 15-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Гоффенхайм" – "Вольфсбург".

Хоффенхайм

Хоффенхайм був нестабільним в останніх матчах німецької Бундесліги і після кількох провальних результатів команда відійшла від боротьби за єврокубкові місця. Цілком імовірно, що після паузи на чемпіонаті світу в Катарі команда покращить своє становище.

В останньому турі перед перервою команда, очевидно, захоче порадувати своїх уболівальників на рідному стадіоні і докладе максимум зусиль для перемоги. «Хоффенхайм» зіграє зі зручним суперником, а це означає, що вболівальники команди цілком можуть з оптимізмом очікувати майбутній матч.

Вольфсбург

Натомість «Вольфсбург» продовжив безпрограшну серію і в останніх турах зумів піднятися на кілька позицій, залишивши місце в нижній частині турнірної таблиці. «Вовки» явно покращуються, і майбутня перерва є дуже невідповідною для команди, яка останнім часом показує чудову гру та результати.

У наступному матчі проти «Хоффенхайма» гості знову спробують показати свій найкращий футбол, нехай і будуть аутсайдерами такого протистояння. Хороша форма «Вольфсбурга» в останніх матчах залишає команді хороші шанси на успіх, і ніхто не здивується, якщо гості в такому матчі візьмуть усі три очки.

Хоффенхайм – Вольфсбург

Хоффенхайм – Вольфсбург: факти

  • В останньому розіграші німецької Бундесліги "Гоффенхайм" двічі переміг "Вольфсбург" - 2:1 і 3:1;
  • В останніх восьми матчах між суперниками ставка на «обидві команди заб'ють»;
  • В останніх п'яти матчах між командами була ставка більше 2,5 голів;
  • Хоффенхайм виграв три з останніх п'яти матчів проти Вольфсбурга в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 15-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Хоффенхайма можна поставити 1,87, на нічию – 3,85, а на успіх Вольфсбурга - за 3,75. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий поєдинок чергового туру чемпіонату Німеччини, в якому зіграють між собою суперники приблизно рівного класу, які знаходяться дуже близько в середині турнірної таблиці. Не даремно фаворитом домашньої зустрічі вважається «Гоффенхайм», але й «Вольфсбург» матиме свої претензії на очки. Останні роки суперники радують видовищним і результативним футболом, тому цікавим прогнозом у даному випадку може бути ставка на 4-6 голів у матчі за 2,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0