Мілан проти Фіорентини. Чи продовжать «фіалки» переможну серію?

13 листопада в матчі 15-го туру італійської Серії А на арені «Джузеппе Меацца» (Сан-Сіро) (Мілан) зустрінуться клуби «Мілан» і «Фіорентина».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Мілан" - "Фіорентина".

Мілан

Мілан не зміг перемогти в останньому матчі чемпіонату, команда на виїзді зіграла внічию з Кремонезе 0:0. Червоно-чорні повністю домінували над скромним суперником, команда володіла м'ячем 73% ігрового часу та завдала 16 ударів у бік воріт суперника. При цьому господарі грали на відступ, повністю відмовившись від думок про атаку. У другому таймі «Дияволи» мали нагоду вийти вперед, але гол Орігі в результаті не був зарахований через офсайд.

"Мілан" займає 2-е місце в чемпіонаті, набравши 30 очок, різниця м'ячів - 27:14.

Фіорентина

Фіорентина виграє третій матч поспіль в Серії А, в останньому турі на своїй території команда обіграла Салернітану з рахунком 2:1. Підопічні Вінченцо Італьяно з перших хвилин пішли в атаку, тому зуміли швидко вийти вперед. Після цього настала черга «морських коників», яким вдалося відігратися на початку другого тайму. У час, що залишився, «лілії» вже не дозволяли собі розслаблятися, спокійно добивши ворога. Перемогу господарям принесли голи Бонавентури та Йовіча.

"Фіорентина" посідає 10-е місце в чемпіонаті з 19 очками та різницею м'ячів 17:18.

Мілан проти Фіорентини

Мілан проти Фіорентини факти

  • «Мілан» не зазнав поразок у 28 з останніх 30 матчів Серії А;
  • «Мілан» переміг у першому таймі та в останніх 3 домашніх матчах Серії А;
  • Мілан забив щонайменше 2 голи в 7 з останніх 8 домашніх матчів Серії А;
  • Фіорентина виграла останні 3 матчі в Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цьому матчі господарям поля. Котирування успіху Мілана становили 1,77. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,85. Котирування зупинилися на перемогу Фіорентини на рівні 4,60. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.93, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.85. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мілан більше не може дозволити собі втрачати очки, інакше наздогнати лідера чемпіонату буде вкрай важко. «Фіорентина» зміцнила свої позиції в турнірній таблиці, «Лілії» за сприятливих обставин можуть продовжити підйом. Що стосується майбутнього матчу, то господарі не повинні втрачати очки, фактор власного поля плюс втрата очок у минулому турі підопічним Стефано Піолі має налаштувати: перемога Мілана – 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0