Монако проти Марселя. Чого чекати від зустрічі сусідів по турнірній таблиці?

У неділю, 13 листопада, на "Парк де Пренс" у Парижі "Монако" зіграє з "Марселем" у заключному матчі 15-го туру чемпіонату Франції.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монако" – "Марсель".

Монако

За стартові 5 турів "червоно-білі" здобули лише одну перемогу і пропустили 11 м'ячів, але потім випустили переможну серію з п'яти матчів, яка завершилася нічиєю з Клермоном (1:1). У 12-му турі Монако не зміг розбити Лілль (3-4), але після цього розгромив Анже і Тулузу з рахунком 2-0. В обох матчах голи відзначилися Головін і Емболо. У турнірній таблиці команда Клемана посідає 5 місце, відстаючи від другого місця на 6 очок.

У Лізі Європи Монако двічі переміг Црвену Звезду, обмінявся перемогами з Трабзонспором і набрав лише одне очко в протистоянні з Ференцварошем. Завершивши груповий етап на другому місці, монегаски вийшли в плей-офф, де зустрінуться з «Байєром».

Марсель

За перші 9 турів «синьо-білі» не програли жодного матчу, оступившись лише в боях проти «Бреста» (1:1) і «Ренна» (1:1). Успішна серія була перервана в 10-му турі в домашній грі проти одного з аутсайдерів - "Аяччо" (1-2). Після цього команда Тудора зазнала ще дві поразки поспіль (0:1 від ПСЖ і Ланса), а потім упустила перемогу над Страсбургом (2:2), повівши в рахунку 2:0. Перервати безпрограшну серію вдалося в домашній грі з "Ліоном" тиждень тому: 1:0. Єдиний гол забив Самуель Гіго наприкінці першого тайму. У турнірній таблиці Марсель посідає 4 місце, відстаючи від лідера на 11 очок.

У Лізі чемпіонів "сині" двічі обіграли "Спортінг", але не взяли жодного очка в протистояннях з "Айнтрахтом" і "Тоттенхемом". У підсумку вони посіли останнє місце в групі з шістьма очками, завершивши європейські змагання цього сезону.

Монако проти Марселя

Монако проти Марселя факти

  • В останніх 12 очних зустрічах з 13 грала ставка «Тотал більше (1,5)»;
  • З 2011 року в очних зустрічах на Louis II не було нічиїх;
  • Домашня серія «Монако» в Лізі 1 становить 13 матчів;
  • Цього сезону «Марсель» регулярно забиває голи;
  • Марсель виграв лише один з останніх п'яти матчів у чемпіонаті Франції.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери більше схиляються до перемоги Монако за 2,31, нічия – за 3,63, перемога Марселя – 3,04. 1xbet вірить у ефективність команд: Total Over (2.5) - за 1.72, і Total Under (2.5) - за 2.19. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У минулому сезоні команди обмінялися виїзними перемогами, причому з «сухим» рахунком. Незважаючи на статистику останніх особистих зустрічей, вірогідність нічиєї висока, оскільки обидві команди знаходяться в хорошій формі, часто забивають, а якщо і програють (у Лізі 1), то з різницею не більше одного гола (взявши з урахуванням осінніх матчів) . Розраховуємо на рівну та ефективну боротьбу. Тут можна сміливо брати «обидві команди заб’ють» за 1,61, «Тотал більше (2,5)» за 1,72 також буде хорошим варіантом. Якщо комусь віддати перевагу, то "монегаскам": в останніх п'яти матчах вони забили 12 м'ячів, а "біло-сині" лише в одному з останніх шести матчів змогли забити більше одного. Гарно виглядає ставка «Монако з гандикапом (0)» за 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0