США проти Уельсу. Яка команда візьме три очки?

У понеділок, 21 листопада, на стадіоні "Ахмед бін Алі" відбудеться поєдинок між США та Уельсом у рамках 1-го туру групового раунду чемпіонату світу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу США проти Уельсу

США

Збірна США потрапила в групу, де є явний фаворит, але все одно американська збірна матиме хороші шанси на друге місце в квартеті. На Чемпіонат світу команда приїхала в хорошому складі, до якого увійшли кілька представників провідних європейських чемпіонатів.

Крістіана Пулішича з «Челсі» сміливо можна назвати лідером збірної США, але все ж ця команда, перш за все, славиться командною грою. Збірна США дійсно може стати одним із відкриттів цього чемпіонату світу і спробує підтвердити цей статус у першому раунді.

Уельс

Збірна Уельсу пройшла довгий шлях, щоб потрапити на Чемпіонат світу в Катарі - у фіналі плей-офф чемпіонату світу валлійці у дуже важкому матчі перемогли Україну. Вихід на чемпіонат світу вже вважається хорошим досягненням для збірної, але Уельс цілком здатний принаймні вийти зі свого квартету.

До складу збірної Уельсу входять усі зіркові гравці країни, включаючи Гарета Бейла та Аарона Ремсі. Саме ці гравці повинні очолити команду, їхній досвід і клас обов'язково повинні допомогти в матчі першого туру чемпіонату світу, в якому Уельсу дуже важливо не програти.

США проти Уельсу

США проти Уельсу факти

  • У минулому команди провели два товариські матчі: в останній грі 2020 року Уельс і США розійшлися на світовому – 0:0;
  • Лише в чотирьох з останніх десяти матчів за участю збірної США ставилося на загальну суму більше 2,5 голів;
  • У восьми з десяти останніх матчів за участю збірної Уельсу робили ставку на те, що заб'ють обидві команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч першого туру Чемпіонату світу з футболу: на перемогу США можна поставити 2,50, на нічию — 3,15, на перемогу Ірану за 3.00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий поєдинок у першому турі групи В, адже в ньому зіграють команди, які претендуватимуть як мінімум на друге місце в квартеті. США та Уельс – приблизно рівні суперники за класом, і віддати перевагу одному з них досить складно. Очна зустріч – чудова можливість як для американців, так і для валлійців зробити впевнений крок до плей-офф, а значить, обидва суперники намагатимуться грати агресивно в атаці. Хорошим вибором буде ставка на тотал понад 2 голи за 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0