Англія проти Ірану. Чи розпочне Англія чемпіонат світу з перемоги?

У понеділок, 21 листопада, на міжнародному стадіоні імені Шейха Халіфи відбудеться поєдинок Англії та Ірану в рамках 1-го туру Чемпіонату світу з футболу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Англія проти Ірану

Англія

Збірна Англії традиційно входить до числа фаворитів будь-якого великого футбольного турніру, і чемпіонат світу в Катарі не стане винятком. Гарет Саутгейт взяв на чемпіонат світу чи не всіх найсильніших гравців, тому вболівальники «Трьох левів» очікують від своїх улюбленців хорошої гри.

У матчі першого туру чемпіонату світу англійці зіграють з головним аутсайдером своєї групи і, звісно, розраховують взяти три очки. Команді Саутгейта важливо набрати очки з першого матчу, щоб якомога швидше вийти з квартету, тому в грі з Іраном англійці, безумовно, спробують здобути якомога впевненішу перемогу.

Іран

Для збірної Ірану сам виступ на чемпіонаті світу вже можна вважати хорошим досягненням, тому ця команда може грати на чемпіонаті світу без тиску та страху за підсумковий результат. Іранцям буде важко вийти зі своєї групи, але команда цілком здатна здивувати.

У матчі першого туру збірна Ірану обов'язково гратиме першим номером і намагатиметься зловити удачу в атаці в одній із кількох контратак або стандартів. Але головним завданням іранців буде грати на своїх володіннях надійно та дисципліновано.

Англія проти Ірану

Факти про Англію проти Ірану

  • У минулому команди не зустрічалися на офіційному рівні;
  • У шести з десяти останніх матчів за участю збірної Англії ставка була на понад 2,5 м'яча;
  • У чотирьох з останніх десяти матчів за участю Ірану ставка була на те, що «обидві команди заб'ють».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч першого туру чемпіонату світу: на перемогу Англії можна поставити за скромні 1,32, на нічию — 5,00, і на перемогу Ірану на солідні 11,0. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Англії по праву вважається явним фаворитом цього матчу і неодмінно хоче почати чемпіонат світу з переможного результату. На тлі збірної Англії Іран виглядає вже надто скромно і блякло, і важко сказати, що ця команда здатна протиставити такому грізному супернику. Команда Саутгейта гратиме першим номером і намагатиметься забити якомога більше голів, а значить, логічно зробити ставку на Англію з гандикапом (-1,5) за 2,02.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0