Зоря – Олександрія. Хто виявиться сильнішим у протистоянні сусідів по турнірній таблиці?

18 листопада в рамках 14-го туру української Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Зоря» та «Олександрія».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зоря» – «Олександрія».

Зоря

Зоря втрачає очки в другому матчі поспіль, цього разу луганчани розійшлися з донецьким Шахтарем 2:2. Підопічні Патріка ван Левена пропустили ранній гол, тож команді довелося активно атакувати. У підсумку ще до перерви "чорно-білі" змогли відігратися. У другому таймі луганчани продовжили атакувати, навіть вийшли вперед, хоча через деякий час «гірникам» все ж вдалося уникнути поразки. У складі "мужиків" голи відзначилися Кірюханцев і Булеза.

"Зоря" посідає 3-е місце в чемпіонаті, набравши 23 очки після 12 турів, при коефіцієнті м'ячів 25:18.

Олександрія

«Олександрія» чудово провела останній матч УПЛ, зламавши опір рівненського «Вереса» 3:2. Жовто-чорні активно йшли в атаку, двічі по ходу зустрічі команда виходила вперед, але супернику вдалося відігратися. Матч поступово наближався до кінця, але підопічні Юрія Гури не змирилися з нічиєю, буквально на останніх секундах забивши переможний гол. Перемогу олександрійцям принесли точні удари Мірошніченка, Цурікова та Костишина.

Олександрія посідає 4-е місце в чемпіонаті з 23 очками після 11 матчів із співвідношенням м'ячів 21:14.

Зоря – Олександрія

Факти про матч "Зоря" - "Олександрія".

  • «Зоря» виграла 9 з останніх 10 домашніх матчів чемпіонату України;
  • Загальна кількість голів понад 2,5 у 10 з останніх 12 матчів «Зорі» в чемпіонаті України;
  • Тотал голів понад 2,5 в останніх 4 матчах Олександрії в чемпіонаті України;
  • В останніх 4 домашніх матчах чемпіонату України «Зоря» забила мінімум 2 голи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями зустрічі букмекери бачать луганців. Котирування успіху «Зарі» склали 2,20. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,35. Котирування зупинилися на Victoria Alexandria, на рівні 3,25. Букмекери чекають голів від українських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.05, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.69. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Загалом «Зоря» виступає непогано, лише в останніх зустрічах луганчанам не вдалося набрати більше очок. Хоча нічия у грі з «Шахтарем» — хороший результат для команди. Олександрія теж переконлива, «жовто-чорні» можуть продовжити боротьбу за медалі. В очному протистоянні претендентів на високі місця переможуть хлопці Ван Леувена. Зібратися "чорно-білі" зможуть, обігравши одного з головних переслідувачів турнірної таблиці УПЛ: перемагає "Зоря" - 2,13.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0