Колос – Ворскла. Хто зможе перервати серію без перемог у чемпіонаті?

19 листопада в матчі 14-го туру УПЛ поміряються силами «Колос» і «Ворскла». Зустріч відбудеться на стадіоні «Колос» (Ковалівка).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Колос» – «Ворскла».

Колос

Колос не може виграти третій матч поспіль у чемпіонаті, цього разу команда зламала світ з київським Динамо 0:0. Підопічні Ярослава Вишняка тривалий час нічого не могли протиставити «біло-синім», у першому таймі «колоски» жодного разу не влучили у ворота суперника. У другому таймі ковалівцям мало бути легше, оскільки кияни залишилися в меншості. Дійсно, «хлібороби» трохи додали, але цього для успіху все одно мало.

«Колос» посідає 7 місце в чемпіонаті, набравши 16 очок після 12 матчів з різницею м’ячів 10:14.

Ворскла

Не змогла досягти успіху і «Ворскла» в останній зустрічі, розігравшись миром з «Дніпром-1» (1:1). Підопічні Віктора Скрипника невдало розпочали матч, через що дніпряни першими відкрили рахунок. Після цього «зелено-білим» довелося неабияк попотіти, щоб зрівняти рахунок. У середині другого тайму полтавці зуміли пробити оборону «жовто-синіх», Кравець впорався з усіх сил. У час, що залишився, ініціатива переходила з рук в руки, але голів більше ніхто не забив.

У чемпіонаті «Ворскла» посідає 9 місце, набравши 15 очок, із співвідношенням м’ячів 14:16.

Колос – Ворскла

Колос – Ворскла факти

  • Менше 2,5 забитих голів в останніх 6 матчах «Ворскли» в чемпіонаті України.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Мінімальну перевагу в цій зустрічі букмекери віддають полтавцям. Коефіцієнт успіху «Колоса» склав 2,85. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,15. На Вікторії Ворсклі зупинилися з котируваннями, на рівні 2,55. Букмекери не чекають голів від українських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.68, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.06. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Колос» останніми тижнями знизився, команді важко набирати очки. Ворскла діє так само, команда ризикує застрягти в середині чемпіонату. Хоча власник Ворсків і їх фінансове становище на порядок вище їх нинішнього місця в таблиці. У найближчій зустрічі полтавчани переможуть, хоча «зелено-білі» йдуть нижче в турнірній таблиці, але поступово намацують свою гру, тому мають боротися з нестабільними «хліборобами»: перемога «Ворскли» – 2,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0