Франція проти Австралії. Чи зможуть австралійці відібрати очки у чинних чемпіонів світу?

22 листопада в матчі 1-го туру групового етапу Чемпіонату світу з футболу поміряються силами збірні Франції та Австралії. Зустріч відбудеться на арені "Аль-Вакра" (El-Wakra).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Франція проти Австралії

Франція

Збірна Франції підходить до турніру в статусі чемпіона, в 2018 році в Росії «триколірні» взяли кубок, обігравши у фіналі Хорватію з рахунком 4:2. Після цього підопічні Дідьє Дешама не найкращим чином виступили на чемпіонаті Європи, покинувши гонку в 1/8 фіналу. «Півні» вже без проблем пройшли нову відбіркову кампанію, знову вигравши відбірковий раунд. Вже восени французи брали участь у Лізі націй, де команда знову провалилася, команда фінішувала лише на третій сходинці, пропустивши вперед Хорватію та Данію.

В останньому матчі "триколірні" на виїзді зазнали поразки від данців 0:2.

Австралія

Збірна Австралії довгий час перебувала на узбіччі світового футболу, але з 2006 року команда почала регулярно брати участь у турнірі, одного разу навіть дійшовши до 1/8 фіналу. Через низький рейтинг свого регіону «кенгуру-футболістам» довелося пройти складну систему відбору, тож за путівку на Чемпіонат світу команда в підсумку боролася з Перу. У вирішальному матчі підопічні Грема Арнольда лише в серії пенальті змогли зломити опір перуанців (1:0).

Перед початком Чемпіонату світу Австралія провела серію товариських матчів, в останньому з яких перемогла Нову Зеландію з рахунком 2:0.

Франція проти Австралії

Франція проти Австралії факти

  • Франція виграла 6 з останніх 7 матчів чемпіонату світу;

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху підопічних Дідьє Дешама. На успіх Франції котирування склали 1,26. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 6,20. Котирування зупинилися на австралійській Вікторії на рівні 12.00. Букмекери чекають результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.25, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.63. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Франція – одна з найсильніших команд світу, тому проблем на груповому етапі у команди виникнути не повинно. Австралія вже виконала програму-мінімум, є сенс націлюватися на більше, хоча шанси у збірної мінімальні. У стартовому матчі групи переможуть «триколірні», хлопці Дешама через різницю в класі просто змітають австралійців, демонструючи амбіції зберегти звання найсильнішої команди планети: перемога Франції з гандикапом 1 (-1,5) - 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0