Мексика проти Польщі. Кому пощастить у стартовій грі турніру?

22 листопада в матчі 1-го туру групового раунду Чемпіонату світу з футболу на 974 Arena (Доха) зустрінуться збірні Мексики та Польщі.

Наші експертні прогнози та аналіз Мексики проти Польщі

Мексика

Збірна Мексики 7 разів поспіль виступала на Чемпіонаті світу, щоразу виходячи в 1/8 фіналу, ця серія «триколірних» триває з 1994 року. Цього разу у підопічних Херардо Мартіно також не виникло проблем з кваліфікацією , команда фінішувала на другому місці в групі, випередивши лише Канаду за додатковими показниками. Після цього «зелені» встигли взяти участь у восьми товариських матчах, відсвяткувавши в них лише 3 перемоги.

Але в останньому матчі Мексика показала відмінний результат, впевнено розібравшись зі збірною Іраку 4:0.

Польща

Найкращі часи для збірної Польщі припали на 70-ті та початок 80-х років, коли команда двічі вигравала бронзу чемпіонату світу. Зараз «Білі орли» виступають скромніше, на минулому чемпіонаті світу команда навіть не виходила з групи. Полякам довелося боротися за місце на турнірі, і цього разу команда пройшла лише через додатковий раунд, обігравши Швецію з рахунком 2:0. Не вдало "червоно-білі" виступили і в Лізі націй, команда стала лише третьою у своєму квартеті.

В останньому матчі підопічні Чеслава Міхневича на виїзді зламали опір Уельсу – 1:0.

Мексика проти Польщі

Мексика проти Польщі факти

  • Менше 2,5 голів у 6 з останніх 7 матчів Мексики.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не можуть виділити фаворита в цій парі. На успіх Мексики котирування склали 2,75. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,05. Котирування зупинилися на перемозі Польщі, на рівні 2,85. Букмекери не очікують результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.56, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.38. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мексика є однією з найсильніших команд у своїй зоні; на світових форумах команда регулярно бореться за місця в плей-офф. Польща – європейський середняк, поляки вже давно не ведуть серйозної боротьби за медалі, вихід у плей-офф для них – нездійсненна мрія. Підопічні Мартіно виграють майбутній матч, мексиканці зможуть перемогти "білих орлів" завдяки командному досвіду успішних виступів на великих турнірах: перемога Мексики - 2,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0