Польща проти Швеції. Хто отримає путівку на ЧС-2022?

29 березня в рамках фінального матчу кваліфікації чемпіонату світу зіграють збірні Польщі та Швеції. Зустріч відбудеться на стадіоні Шленськ (Хожув).

Наші експертні прогнози та аналіз проти Польщі та Швеції

Польща

Збірна Польщі добре знайома з турніром, але всі найкращі результати команда показала в минулому столітті, коли команда двічі зуміла завоювати бронзу. Відтоді «білі орли» не особливо сяяли результатами, лише кілька разів пробиваючись у групу. У цьому розіграші підопічним Чеслава Міхневича також не вдалося здивувати, команда посіла друге місце в групі, випередивши Англію. В останньому матчі кваліфікації поляки вдома програли Угорщині з рахунком 1:2, однак, з турнірної точки зору, він уже нічого не вирішував.

У 1/2 фіналу турніру "білі орли" повинні були зустрітися з збірною Росії, але матч був скасований за рішенням ФІФА.

Швеція

Збірній Швеції довелося боротися за місце у фіналі відбору, у додатковий час команда змогла лише вдома завершити Чехію з рахунком 1:0. Підопічним Янне Андерссона відверто пощастило на початку зустрічі, адже чехи забили гол, який згодом скасувала система VAR. Надалі «жовто-сині» взяли м’яч на ноги, але прорвати оборону гостей так і не зуміли.

В результаті знадобився додатковий час, де шведи вже змогли схилити ваги на свою користь. Переможний гол за збірну на 110-й хвилині забив Куейсон.

Польща проти Швеції

Факти Польща проти Швеції

  • Швеція виграла останні 8 матчів проти Польщі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх господарів. Котирування на перемогу Польщі склали 2,50. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 2,95. Котирування приймаються на успіх Швеції - 3,35. Букмекери не очікують від збірних відкритого футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на "Тотал менше 2" з коефіцієнтом - 1,97 "Всього більше 2" з котируваннями - 1,89. Завантажте 1xbet на свій телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Польща виступає в хорошому темпі, збірна має достатньо досвіду, щоб тиснути на рівносильних суперників. Серед сильних команд також Швеція, тому "жовто-сині" не сподіватимуться на помилки з боку суперника. «Білі орли» все одно виграють матч, хлопці Міхневича зможуть придушити опір шведів на своїй території: переможе Польща – 2,50.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0