Португалія проти Туреччини. Яка команда продовжить боротьбу за вихід на ЧС-2022?

24 березня в рамках півфінального матчу відбору до ЧС-2022 на арені Драгау (Порту) виміряться силами збірні Португалії та Туреччини.

Наші експертні прогнози та аналіз щодо Португалії та Туреччини

Португалія

З 2002 року збірна Португалії не пропускала чемпіонати світу, команда незмінно пробивається в групу турніру. У 2006 році «обрана команда» показала свій найкращий результат у нинішньому столітті, фінішувавши у 4 кроки. У цій відбірковій кампанії португальці також почувалися добре, команда тривалий час очолювала групу. У вирішальному поєдинку хлопці Фернандо Сантоса відверто програли, програвши вдома Сербії з рахунком 1:2.

У підсумку Португалія посіла 2-е місце в групі А з 17 очками. Першими були серби.

Туреччина

Збірна Туреччини за всю свою історію лише двічі потрапляла на чемпіонат світу, і вперше в далекому 1954 році. Але наступна гонка в 2002 році виявилася для турків знаковою, команда здобула бронзу. Зараз підопічні Стефана Кунца також на підйомі. Команда серйозно боролася за перемогу у відбірковій групі, на фініші кваліфікації видавши серію з 4 поєдинків без поразок. В останньому матчі групового раунду "Мунстарс" виявився сильнішим за Чорногорію з рахунком 2:1.

В результаті Туреччина зупинилася на другій позиції, залишивши позаду лише Нідерланди.

Португалія проти Туреччини

Факти Португалія проти Туреччини

  • Туреччина не програла в останніх 4 офіційних матчах;
  • У 4 з 6 матчів між Португалією та Туреччиною було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіхах господарів. Котирування на перемогу Португалії склали 1,38. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,10. Котирування приймаються на успіх Туреччини - 8,75. Букмекери чекають голів від збірних. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом - 2,13 «Тотал більше 2,5» з котируваннями - 1,77. Завантажте 1xbet на свій телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Португалія заряджена за бій, команді не пробачать вибуття на цьому етапі. Туреччина також намагатиметься показати максимум, у команди немає права на помилку. Португальці виграють матч, адже у хлопців Сантуша вищий клас, плюс також буде важлива підтримка трибун, яка в підсумку може зіграти вирішальну роль у цій парі: перемога Португалії з форою ( -1) - 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0