Бразилія проти Сербії. Хто зможе продовжити безпрограшну серію?

У четвер, 24 листопада, у Лусаїлі збірна Бразилії зіграє проти Сербії в матчі першого туру групового етапу чемпіонату світу.

Наші експертні прогнози та аналіз Бразилії проти Сербії

Бразилія

На останньому Кубку Америки у 2021 році жовто-зелені пропустили лише три голи в семи матчах, але поступилися трофеєм Аргентині, зазнавши поразки з рахунком 0:1.

У відборі на ЧС-2022 команда Тіте взагалі нікому не програла, пропустивши 5 голів у 17 поєдинках. Відзначимо приголомшливий результат Неймара: 8 голів і 8 результативних передач у 10 зіграних матчах.

На домашньому чемпіонаті світу Бразилія дійшла до півфіналу, де була ганебно обіграна Німеччиною (1-7), а потім перемогла Нідерланди (0-3) у боротьбі за третє місце. На ЧС-2018 команда Тіте обмежилася 1/4 фіналу, не впоравшись із симпатичною збірною Бельгії: 1-2.

Сербія

У Лізі націй сезону 2022/23 «Білі орли» почали з домашньої поразки від Норвегії (0-1), але потім виграли 4 з п’яти матчів і оступилися лише в Словенії (2-2), пропустивши 2- 0 перемога. У підсумку серби посіли перше місце в групі і вийшли в Лігу «А».

За пряму путівку на ЧС-2022 команда Стойковича боролася зі збірною Португалії, а в фінальному турі обіграла її в Лісабоні з рахунком 2:1, забивши переможний гол на останній хвилині. Ця перемога принесла Сербії перше місце у відбірковій групі. До речі, за 8 раундів вона не програла жодного матчу.

Для сербів це третій чемпіонат світу. У двох попередніх (2010 і 2018) вони здобули одну перемогу при двох поразках. Трьох очок для виходу в плей-офф не вистачило.

Бразилія проти Сербії

Бразилія проти Сербії факти

  • Безпрограшна серія Бразилії становить 16 боїв;
  • Переможна серія «жовто-зелених» – 7 матчів;
  • Сербія програла лише один офіційний матч з 18 останніх;
  • Лише в одному матчі з 18 останніх «білі орли» пропустили більше одного голу;
  • Бразилія не пропускала більше одного за два роки - 27 матчів поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають Бразилію явним фаворитом зустрічі, пропонуючи взяти їй перемогу за 1,44. Нічия дається за 4,9, а перемога Сербії дається за 7,9. 1xbet прагне до результативного матчу: Тотал більше (2,5) - за 1,78, а Тотал менше (2,5) - за 2,08. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

На другий Мундіаль поспіль команди розбиваються в одну групу. У 2018 році жовто-зелені обіграли сербів з рахунком 2:0, голи на рахунку Пауліньо і Тьяго Сілви.

За останні два роки обидві команди грали чудово, як в нападі, так і в захисті. Окремої уваги заслуговує захист, адже рідко кому вдавалося вразити їхні ворота більше одного разу. Ми вважаємо, що на цьому варто зіграти, зробивши безпрограшну, на наш погляд, ставку - "Тотал менше (3.0)" за 1.62. Звичайно, Бразилія є фаворитом не лише своєї групи, а й усього Чемпіонату світу, але не варто недооцінювати Сербію, адже там зібрано багато досвідчених гравців, з яких Стойкович зумів «зліпити» потужну і симпатичну команду. Хорошими варіантами ставок були б «Сербія з гандикапом (+1,5)» за 1,69 і «Сербія з гандикапом (+2,0)» за 1,36.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0