Англія проти США. Яка команда виграє цей матч?

У п'ятницю, 25 листопада, на стадіоні "Аль-Байт" відбудеться поєдинок Англії та США в рамках 2-го туру Чемпіонату світу з футболу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Англія проти США

Англія

Збірна Англії є фаворитом свого квартету на Чемпіонаті світу в Катарі і, на папері, перевершує класом усіх своїх суперників. Тому зрозуміло, що в кожному матчі групового етапу підопічні Гарета Саутгейта будуть вважатися фаворитами і повинні грати з позиції сили.

У подальшій грі англійці не повинні відступати від своєї ігрової схеми, але зустрінуться з історично дуже незручним суперником. У такій зустрічі наставник «Трьох Левів» навряд чи буде експериментувати зі складом, але випустить своїх найсильніших виконавців.

США

Збірна США прагне вийти в плей-офф чемпіонату світу, і для досягнення цієї мети американці повинні намагатися набирати очки в кожному матчі. Навіть перебуваючи в статусі аутсайдера, збірна США зобов'язана зробити все можливе, щоб зачепитися за якісь очки і отримати прийнятний результат.

У новому матчі проти Англії американці, ймовірно, гратимуть другим номером, а попереду будуть робити ставку на стандарти та контратаки. Така тактика цілком може принести їм успіх, але для цього також дуже важливо, щоб команда грала надійно і дисципліновано біля своїх воріт.

Англія проти США

Англія проти США факти

  • У минулому команди зустрічалися п'ять разів на різних рівнях: 3 рази перемогла Англія, один раз - США, ще одна зустріч завершилася внічию;
  • Лише два з цих п'яти матчів між Англією та Сполученими Штатами були ставлені на понад 2,5 голи;
  • Крім того, лише в двох із цих п’яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що «обидві команди заб’ють»;
  • У своїй історії на чемпіонатах світу команди зустрічалися двічі: у 1950 році США перемогли Англію з рахунком 1:0, а в 2010 році їх зустріч завершилася внічию - 1:1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч другого туру групового етапу чемпіонату світу: на перемогу Англії можна поставити за 1,77, на нічию – за 3,55, а на перемога США - за 4,90. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Англії ще жодного разу не перемагала США на чемпіонаті світу, тому в наступній зустрічі спробує виправити цю обставину. Команда «Три леви» вважається крутішою та сильнішою командою, яка також є одним із претендентів на перемогу у всьому турнірі. Підопічним Саутгейта потрібно буде взяти три очки в цьому матчі, щоб вийти з першого місця в групі, тому логічним вибором буде ставка на чисту перемогу Англії за коефіцієнтом 1,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0