Франція проти Данії. Французи підтвердять статус фаворита?

У суботу, 26 листопада, стадіон 974 прийме поєдинок Франція – Данія в рамках 2-го туру групового етапу Чемпіонату світу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Франція проти Данії

Франція

Збірна Франції вважається не тільки фаворитом свого квартету, але й одним із головних претендентів на перемогу на чемпіонаті світу. Дідьє Дешам привіз до Катару перевірених і зіркових виконавців, і з таким складом вболівальники французької збірної справедливо очікують, що їхня команда пройде якомога далі.

У матчі з датчанами підопічні Дешама розраховують взяти три очки, щоб полегшити собі вихід з групи з першого місця. У матчі другого туру Франція повинна взяти гру під свій контроль і традиційно намагатиметься створити якомога більше гольових моментів біля воріт суперника.

Данія

Збірна Данії - це сильна європейська команда, яка за останні роки значно підвищилася і зараз вважається дуже складним суперником. У свій найкращий день датчани можуть завдати серйозних проблем навіть головному супернику, що довели два попередні матчі збірної проти Франції.

Данці на чемпіонаті світу в Катарі також вийдуть у плей-офф турніру, і матч другого раунду також сприймається як той, у якому можна і потрібно набирати очки. Данія знає, як обіграти збірну Франції, і обов'язково використає свої сильні сторони.

Франція проти Данії

Франція проти Данії факти

  • Востаннє команди зустрічалися 25 вересня 2022 року в Лізі націй: Данія перемогла Францію з рахунком 2:0;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами була зроблена ставка на більше 2,5 голів;
  • Крім того, тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Данія виграла два останні матчі проти Франції.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч другого туру групового етапу Чемпіонату світу з футболу: на перемогу Франції можна поставити за 1,99, на нічию – 3,30 і на перемогу Данії за 4, десять. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде зустріч фаворитів групи D, яка ймовірно визначить лідера квартету та команду, яка посяде перше місце. І Франція, і Данія вийдуть у плей-офф Чемпіонату світу з перших місць і розраховують взяти три очки в очній боротьбі. Французи вважаються фаворитами матчу, але в останніх двох поєдинках данці обіграли суперника в Лізі націй. Але цього разу вирішальну роль має зіграти клас команди Дешама, тому логічно зробити ставку на перемогу Франції за 2,01.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0