Аргентина проти Мексики. Чи вдасться мексиканцям відібрати очки у фаворита турніру?

26 листопада в рамках 2-го туру ЧС-2022 на арені Lusail Iconic Arena (Lusail) зустрінуться збірні Аргентини та Мексики.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аргентина проти Мексики

Аргентина

Збірна Аргентини завжди вважається одним із фаворитів чемпіонату світу, хоча «синьо-білі» не завжди виступають на своєму рівні. На минулому турнірі в Росії аргентинці виступили дуже невдало, покинувши гонку в 1/8 фіналу. Варто відзначити, що після цього підопічні Ліонеля Скалоні помітно поправилися, зараз команда перебуває в серії з 36 матчів без поразок на всіх рівнях. У 2021 році Аргентині вдалося відсвяткувати перемогу на Кубку Америки вперше за 28 років. Непогано «біло-сині» виступили у кваліфікації до чемпіонату світу, обійшовши лише Бразилію.

Готуючись до чемпіонату світу, аргентинці провели низку товариських матчів, в останньому з яких перемогли Об'єднані Арабські Емірати з рахунком 5:0.

Мексика

Мексика вже давно є постійним учасником основної частини Чемпіонату світу, "триколірні" регулярно виходять у плей-офф, але далі 1/8 фіналу не проходять. Кваліфікацію нинішнього турніру мексиканці подолали без проблем, збірна посіла друге місце у своїй групі, дозволивши випередити себе лише канадцям, та й то за різницею м'ячів. Але підопічні Херардо Мартіно підготувалися до турніру не найкращим чином, команда взяла участь у 9 товариняках, здобувши в них лише 3 перемоги.

В останньому спарингу Мексика зустрілася зі Швецією, в результаті чого зазнала поразки з рахунком 1:2.

Аргентина проти Мексики

Аргентина проти Мексики факти

  • В останніх трьох матчах Аргентини на чемпіонатах світу було зіграно голів більше 2,5.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху підопічних аргентинців. На успіх Аргентини котирування склали 1,54. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. Котирування зупинилися на перемозі Мексики, на рівні 6,80. Букмекери не очікують результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.70, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.11. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Аргентина у чудовій формі, команда впевнено рухається до своєї мети – титулу чемпіона світу. Мексика теж не збирається сидіти осторонь, принаймні вихід у плей-офф – завдання для ацтеків. Що стосується очного протистояння, то хлопцям Скалоні необхідно підтвердити свої турнірні амбіції, «біло-синім» це вдасться: перемога Аргентини з гандикапом 1 (-1) - 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0