Урал проти ЦСКА. Хто отримає путівку у фінал Кубка?

3 травня у фінальному матчі Кубка Росії на «Єкатеринбург Арені» (Єкатеринбург) поміряються силами клуби «Урал» і ЦСКА. Результат першої зустрічі 1-1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Урал» – ЦСКА

Урал

Урал зумів зберегти шанси на трофей, зігравши внічию 1:1 з московським ЦСКА в першому виїзному матчі. Підопічні Віктора Гончаренка не поспішали в атаку, у першому таймі команда володіла м'ячем близько 40% ігрового часу. Після перерви «помаранчево-чорні» вже покращилися, що дозволило їм вирівняти ситуацію на полі. Активізація "джмелів" не залишилася без нагороди, на 70-й хвилині Бікфалві зумів вивести свою команду вперед. Надалі Урал продовжив гнути свою лінію, але вже в самій кінцівці єкатеринбуржці помилилися, дозволивши супернику відігратися.

У минулі вихідні в чемпіонаті країни «Урал» зіграв на виїзді внічию з «Краснодаром» (1:1). Після 25 турів РПЛ підопічні Гончаренка з 26 очками в активі займають 11-й рядок у таблиці.

ЦСКА

ЦСКА не зміг вирішити результат протистояння в Кубку вдома, зігравши внічию з Уралом 1:1. Підопічні Володимира Федотова намагалися нахабно взяти катеринбуржців, але гості вміло оборонялися. У підсумку перший тайм завершився без голів. Вже після перерви «червоно-сині» чекали удару по своїй гордості, «джмелі» змогли відкрити рахунок. Надалі «армійці» намагалися прискоритися, хоча на дальніх підступах суперник припиняв усі спроби. Все ж ЦСКА вдалося відновити рівновагу, у самій кінцівці команда заробила пенальті, який реалізував Медіна.

Армійці зробили чудовий хід, обігравши Ахмата на його полі минулих вихідних 3:1. Підопічні Федотова з 48 очками в активі розташувалися на 4-му рядку в таблиці РПЛ.

Урал проти ЦСКА

Урал – ЦСКА факти

  • ЦСКА виграв 4 з 5 останніх очних матчів на полі «Урал» 2,16;
  • Урал не може перемогти в останніх 5 іграх сезону;
  • ЦСКА не програє в останніх 10 офіційних матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями кубкового матчу букмекери бачать москвичів. Для Urals котирування становили 3,65. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,30. На успіх ЦСКА котирування зупинилися на позначці 2,16. Букмекери не чекають результативного футболу від російських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.69, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.13. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Урал» непогано показує себе в кубковому турнірі, хоча в чемпіонаті становище клубу залишає бажати кращого. ЦСКА переконливий на всіх фронтах. Зараз москвичі видають довгу серію без поразок, реально претендуючи на кубок і медалі чемпіонату. Хлопці Федотова виграють кубковий матч, червоно-сині використовують індивідуальну та командну перевагу в класі: перемога ЦСКА - 2,16.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0