Реал Мадрид проти Манчестер Сіті. Яка команда виграє перший матч?

У вівторок, 9 травня, на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" відбудеться поєдинок "Реал" - "Манчестер Сіті" в рамках 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Манчестер Сіті".

Реал Мадрид

Мадридський гранд на минулих стадіях плей-офф Ліги чемпіонів пройшов вже двох представників АПЛ: Ліверпуль і Челсі. На черзі за «Реалом» — чинний чемпіон Англії, з яким «бланкос» впоралися в минулому розіграші Ліги чемпіонів і вийшли в головний матч турніру.

На відміну від майбутнього суперника, команда Карло Анчелотті може повністю зосередитися на виступах у головному єврокубковому турнірі. Саме в Лізі чемпіонів «Реал» зіграє найсильнішим складом і явно розраховує знову виграти турнір.

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті на шляху до півфіналу обійшов дві німецькі команди: РБ Лейпциг і Баварію. Містяни досить легко впоралися з суперниками і знову наблизилися до головної мрії останнього десятиліття – довгоочікуваної перемоги в Лізі чемпіонів.

Команда Пепа Гвардіоли продовжує здобувати перемоги в трьох турнірах: окрім Ліги чемпіонів, Манчестер Сіті може захистити титул чемпіона Прем'єр-ліги та вже дійшов до фіналу Кубка Англії. «Городяни» вступають у вирішальний відрізок сезону, який має підтвердити їхні чемпіонські амбіції у всіх турнірах.

Реал Мадрид проти Манчестер Сіті

Реал Мадрид проти Манчестер Сіті факти

  • Востаннє суперники зустрічалися в минулому сезоні Ліги чемпіонів: «Реал» за сумою двох матчів переміг «Манчестер Сіті»;
  • В останніх п'яти матчах між командами різного рівня ставка на тотал понад (2,5) 1,75;
  • Крім того, в останніх п'яти матчах між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, становила 1,60;
  • Манчестер Сіті виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Реала на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна букмекерська компанія серед футбольних уболівальників 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на перший матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів: на Реал Мадрид можна поставити 3,03, на нічию 3,70 і на Манчестер Сіті 2,32. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому протистоянні зіграють фаворити нинішнього розіграшу Ліги чемпіонів, перша гра між якими буде мати велике значення. І «Реал», і «Манчестер Сіті» явно планують створити комфортну перевагу перед матчем-відповіддю, а значить, будуть націлені на чужі ворота в такій зустрічі. У минулому суперники грали дуже ефективно в очних матчах, тому логічним вибором було б зробити ставку на більше (2,5) за 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0