Реал Мадрид проти Челсі. Чи вдасться господарям перемогти лондонців?

У середу, 12 квітня, на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" відбудеться поєдинок між "Реалом" і "Челсі" в рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Челсі".

Мадридський "Реал"

Чинний переможець Ліги чемпіонів вибив "Ліверпуль" на останній стадії турніру, а тепер зіграє з іншою англійською командою. «Реал» знову робить ставку на перемогу в Лізі чемпіонів цього сезону, адже в чемпіонаті Іспанії наздогнати «Барселону» буде неймовірно важко.

Мадридці показують відмінні результати в поточному сезоні Ліги чемпіонів і розраховують на перемогу в першому матчі з Челсі. Досвід гравців господарів може зіграти ключову роль у цьому протистоянні, адже мадридці вміють грати на такому рівні та правильно розподіляти сили.

Челсі

Челсі в 1/8 фіналу не без проблем пройшов дортмундську Боруссію і продовжив участь у поточному розіграші Ліги чемпіонів. Цей турнір вважається пріоритетним для лондонців до кінця сезону, адже команда навряд чи може розраховувати на потрапляння в четвірку АПЛ.

Лондонцям однозначно не пощастило з жеребкуванням чвертьфінальної стадії, адже навіть якщо «Реал» пройде, то на команду чекає хтось із пари «Манчестер Сіті» – «Баварія». У Челсі багато зіркових і крутих виконавців, якими Грем Поттер цілком може здивувати публіку в майбутньому матчі.

Реал Мадрид проти Челсі

Реал Мадрид проти Челсі факти

  • Востаннє суперники зустрічалися в минулому сезоні Ліги чемпіонів: «Реал» переміг «Челсі» за сумою двох матчів;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами різних рівнів ставка на тотал понад (2,5) 2,0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» становила 1,85;
  • "Реал" виграв два з останніх п'яти матчів проти "Челсі" на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів: на «Реал» можна поставити 1,87, на нічию — 3,72, на «Челсі» — 4.40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У минулій Лізі чемпіонів ці команди вже зустрічалися на стадії чвертьфіналу і в цьому сезоні розстановка сил не сильно змінилася. Реал на своєму стадіоні по праву вважається фаворитом першого матчу і намагатиметься створити резерв перед матчем-відповіддю. «Челсі», у свою чергу, цілком здатний створити мадридцям певні проблеми і обов’язково шукатиме свої шанси біля чужих воріт. Перспективним вибором є ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0