Борусія D проти Уніон Берлін. Чи вдасться «Джмелям» повернутися на переможний шлях?

У суботу, 8 квітня, на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" відбудеться матч між дортмундською "Боруссією" і берлінським "Уніоном" в рамках 27-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія Д" проти "Уніон Берлін".

«Боруссія»

«Боруссія» в минулому турі програла головний матч другого туру, поступившись «Баварії». Ця поразка коштувала «Шмелям» лідерства в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини і тепер вони посідають друге місце. Крім того, була перервана дуже довга безпрограшна серія команди, яка тривала з початку цього року.

У новому матчі чемпіонату «джмелі» спробують повернутися на переможний шлях у грі з одним із головних конкурентів у поточному розіграші. Боруссії Д потрібно знову починати перемагати і чекати осічки лідера Бундесліги: тільки в цьому випадку команда зможе повернутися на перше місце в турнірній таблиці.

Уніон Берлін

Скромний «Уніон Берлін» продовжує залишатися у вищій групі команд Бундесліги і посідає третю позицію. Столична команда виграла два останні матчі чемпіонату і в разі продовження перемоги зможе претендувати на золоті медалі аж до останніх турів.

Перемога в майбутньому матчі дозволить «Юніону» обійти нового суперника, тому в мотивації гостей точно не доводиться сумніватися. Не забувайте, що в першому турі на своєму стадіоні «Уніон» впевнено обіграв «Боруссію» Д, а це означає, що команда матиме непогані шанси на успіх у новій зустрічі.

Борусія D проти Уніон Берлін

Борусія Д проти Уніон Берлін факти

  • У матчі першого туру поточного розіграшу чемпіонату Німеччини берлінський «Уніон» переміг «Боруссію» з рахунком 2:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами в чемпіонаті Німеччини ставка була на понад (2,5) 1,93;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють», становила 1,92;
  • Уніон Берлін не програє в останніх чотирьох турах чемпіонату Німеччини;
  • Дортмундська "Боруссія" виграла три з останніх п'яти матчів проти берлінського "Уніона" в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч 27-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Боруссії» можна поставити 1,72, на нічию — 3,90, на перемога Уніон Берлін за 5.00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Один із головних матчів нового раунду чемпіонату Німеччини, в якому зіграють другі та треті команди турнірної таблиці. Дортмундська «Боруссія» випереджає «Уніон» лише на 2 очки, тому з турнірної точки зору така зустріч буде дуже важливою. Обидві команди не залишають надій поборотися за чемпіонський титул, а значить, будуть налаштовані взяти всі три очки в майбутньому матчі. У такому поєдинку обов’язково повинні бути голи, тому ставка «забивають обидві команди» за 1,92.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0