Манчестер Юнайтед – Севілья. Чи зможуть гості зробити сенсацію в такому матчі?

У четвер, 13 квітня, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться матч 1/4 фіналу Ліги Європи між Манчестер Юнайтед і Севільєю.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Севілья".

«Манчестер Юнайтед»

«Манчестер Юнайтед» успішно виступає в поточній Лізі Європи і вже встиг тричі зіграти з іспанськими клубами до цієї стадії: з «Реал Сосьєдадом» у групі, а також з «Барселоною» та «Бетісом» у плей-офф. Щоб вийти до півфіналу турніру, "червоним дияволам" доведеться перемогти іншу іспанську команду.

У Прем'єр-лізі команда Еріка тен Хега більше не зможе поборотися за чемпіонський титул, тому основну ставку можна зробити на успішний виступ у Лізі Європи. У першому домашньому матчі Манчестер Юнайтед спробує показати свій найкращий футбол і створити комфортну перевагу перед матчем-відповіддю.

Севілья

«Севілья» переживає дуже складний сезон і явно нижча від своїх можливостей. У чемпіонаті Іспанії команда деякий час була в зоні вильоту, але навіть зараз, в кінці сезону, не вбереглася від вильоту. Тому можна сміливо сказати, що «Севілья» продовжує активну боротьбу на кількох фронтах одночасно.

За останні роки "Севілья" кілька разів грала проти "Манчестер Юнайтед" і показала хороші результати в матчах з англійським грандом. Тож у майбутній зустрічі виїзний статус не повинен бентежити команду гостей, яка намагатиметься вийти в головний матч Ліги Європи та знову виграти цей турнір.

Манчестер Юнайтед – Севілья

Манчестер Юнайтед – Севілья факти

  • Востаннє команди зустрічалися у фіналі Ліги Європи 2020 року: «Севілья» перемогла «Манчестер Юнайтед» з рахунком 2:1;
  • У трьох з останніх чотирьох матчів між командами різних рівнів ставка на тотал понад (2,5) 1,82;
  • Крім того, у трьох з останніх чотирьох матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб’ють», становила 2,0;
  • Манчестер Юнайтед ніколи не перемагав Севілью в офіційних матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи: на перемогу Манчестер Юнайтед можна поставити 1,45, на нічию 4,60 і на перемогу Севільї за 7,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Одна з головних пар на стадії 1/4 фіналу Ліги Європи, в якій головний фаворит турніру зіграє з командою, яка неодноразово вигравала його за останнє десятиліття. "Червоні дияволи" ніколи не перемагали "Севілью" і тепер мають намір виправити це в першому матчі на своєму стадіоні. Втім, гості вочевидь не сидітимуть біля своїх воріт весь матч, а шукатимуть моменти в атаці та намагатимуться скористатися вразливістю оборони суперника. Тому логічним вибором буде ставка «обидві заб'ють» за 2,00.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0