Барселона проти Манчестер Юнайтед. Яка команда виграє цей матч?

У четвер, 16 лютого, на стадіоні "Камп Ноу" відбудеться поєдинок "Барселона" - "Манчестер Юнайтед" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Манчестер Юнайтед".

Барселона

Барселона почала європейський шлях цього сезону в Лізі чемпіонів, але невдало виступила в найпрестижнішому турнірі Європи: команда Хаві посіла третє місце в своєму квартеті і тепер гратиме в Лізі Європи. Звичайно, в цьому змаганні каталонці ставлять перед собою завдання максимум.

Вже на стадії 1/16 фіналу «Барселоні» доведеться довести статус одного з фаворитів Ліги Європи в матчі проти грізного «Манчестер Юнайтед». Матч вдома – чудова нагода для господарів забезпечити собі комфортну перевагу перед матчем-відповіддю. Барселона повинна підійти до цього матчу в хорошій формі, незважаючи на напружений календар ігор.

Манчестер Юнайтед

"Манчестер Юнайтед" спочатку грав у Лізі Європи і посів друге місце в квартеті з "Реал Сосьєдадом", "Шерифом" і "Омонією". Ліга Європи – важливий турнір для «червоних дияволів», адже перемога в ньому дозволить підопічним Еріка тен Хага напряму вийти в Лігу чемпіонів наступного сезону.

«Червоні дияволи» не дуже добре грали проти іспанських команд в останні роки, але цього разу вони спробують виправити погану статистику. Після відходу Кріштіану Роналду Манчестер Юнайтед заграв набагато привабливіше, покращив свої позиції в АПЛ і готовий поборотися за трофеї цього сезону.

Барселона проти Манчестер Юнайтед

Факти про матч "Барселона" - "Манчестер Юнайтед".

  • Востаннє команди грали в плей-офф Ліги чемпіонів у 2019 році: «Барселона» виграла обидва матчі з рахунком 1:0 і 3:0;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами була ставка на тотал більше (2,5);
  • Лише в одному з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Востаннє "Манчестер Юнайтед" перемагав "Барселону" в офіційному матчі ще в 2008 році.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей цікавий матч 1/16 фіналу Ліги Європи: на перемогу «Барселони» можна поставити 1,68, на нічию — 4,13 і на перемогу Манчестер Юнайтед за 4,73. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Такий поєдинок по праву міг би претендувати на статус фіналу в нинішній Лізі Європи, але жереб звів дві топові європейські команди вже на стадії 1/16 фіналу. «Барселона» по праву вважається фаворитом майбутнього матчу вдома, але «Манчестер Юнайтед» теж буде прагнути зіграти добре і хоча б відзначитися в чужих воротах. Працюючим варіантом прогнозу є ставка «заб'ють обидві команди» за 1,6.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0