Мілан проти Тоттенхема. Хто виграє в першому матчі?

У вівторок, 14 лютого, на стадіоні «Сан Сіро» відбудеться матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Міланом» і «Тоттенхемом».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Мілан" – "Тоттенхем".

Мілан

Мілан посів друге місце в груповому етапі Ліги чемпіонів разом з Челсі, Динамо Загреб і Зальцбургом. Незважаючи на дві поразки від лондонського клубу, "россонері" досить впевнено пробилися в плей-офф, набравши десять очок, що гарантувало їм другу позицію.

У матчі 1/8 фіналу Мілану знову доведеться зіграти з лондонцями, що напевно створить проблеми команді в обох матчах. У першому матчі господарям поля однозначно потрібно добре виступити і отримати прийнятний результат, щоб мати хороші шанси перед другим матчем.

Тоттенхем

Тоттенхем на фініші групового етапу вирвав перше місце у своєму квартеті, хоча перед останнім туром міг взагалі залишитися поза єврокубками. Перше місце в групі не допомогло «шпорам» отримати зручного суперника в плей-офф Ліги чемпіонів, адже тепер команда зіграє проти чинних чемпіонів Італії.

У першому матчі проти італійської команди лондонці зіграють на виїзді, але ця обставина навряд чи збентежить гостей, які приїдуть виключно за переможним результатом. Гравцям Тоттенхема достатньо класу, щоб забити кілька голів іменитим суперникам.

Мілан проти Тоттенхема

Мілан проти Тоттенхема факти

  • Раніше команди чотири рази грали між собою в єврокубках: дві перемоги на рахунку «Тоттенхема», ще два матчі завершилися внічию;
  • Мілан ніколи не перемагав Тоттенхем на жодному рівні у своїй історії;
  • У середньому в семи з десяти матчів за участю Тоттенхема в цьому сезоні ставка на тотал надходить (2,5);
  • У середньому в шести з десяти матчів за участю Мілана цього сезону робиться ставка на те, що заб'ють обидві команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: на Мілан можна поставити 2,20, на нічию 3,30, на Тоттенхем за 3.70. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде одна з найцікавіших і непередбачуваних пар 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якій обидві команди мають приблизно рівні шанси на вихід у наступний раунд турніру. У першому матчі суперники традиційно будуть придивлятися один до одного і навряд чи почнуть ризикувати з перших хвилин, але все ж результат цієї гри напевно визначить розстановку сил перед матчем-відповіддю. Тож є хороший шанс побачити голи як від Мілана, так і від Тоттенхема. Хорошим вибором здається ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0