Альмерія проти Атлетіко. Чи зможе Мадрид здобути першу перемогу у 2023 році?

15 січня в рамках 17-го туру іспанської Ла Ліги на арені Los Huegos Mediterraneos (Альмерія) зустрінуться команди «Альмерія» і «Атлетіко».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Альмерія» проти «Атлетіко».

Альмерія

Альмерія програла останній матч, на своїй території команда поступилася Реал Сосьєдаду 0:2. Перший тайм підопічні «Рубіна» провели дуже слабко, за весь період команда не довела жодного моменту до удару. На самому початку другого тайму червоно-білі двічі помилилися, дозволивши гостям відірватися. Надалі господарі намагалися дещо збільшити обороти, але «біло-синім» нічого не дозволили придумати.

"Альмерія" посідає 14 місце в турнірній таблиці з 17 очками та співвідношенням м'ячів 17:25.

Атлетіко

Не вдалось і «Атлетіко», який у центральному матчі туру поступився вдома з мінімальним рахунком каталонській «Барселоні» 0:1. Підопічні Дієго Сімеоне віддали м'яч "синьо-гранатовим", сама команда сподівалася зловити суперника на помилці. Задумка "червоно-білих" не спрацювала, адже каталонці змогли відкрити рахунок у середині першого тайму. Надалі «матрацники» змушені були йти в атаку, але вже тут гості краще показали себе в захисті.

Атлетіко посідає 5 місце в чемпіонаті з 27 очками та різницею м'ячів 23:15.

Альмерія проти Атлетіко

Альмерія – Атлетіко факти

  • Менше 2,5 голів, зіграних в останніх 4 матчах Альмерії в Лізі;
  • В останніх 4 матчах Атлетіко в Лізі було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать мадридців переможцями зустрічі. Котирування на успіх Альмерії склали 4,70. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,75. Котирування Атлетіко зупинилися на Вікторії, на рівні 1,72. Букмекер не знає, чого очікувати від іспанців у плані гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.84, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.89. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Альмерія виступає погано, команді рідко вдається зачепитися за очки. Хоча вдома вона виступає на хорошому рівні з п'ятьма перемогами у 8 зустрічах. Atlético діє набагато потужніше, хоча наматрацникам також не вистачає стабільності. Хлопці Сімеоне переможуть в очній зустрічі, мадридці повинні підтвердити статус гранда і взяти очки в протистоянні з не найсильнішою командою. Приклади: перемога Atlético2 - 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0