Тоттенхем – Арсенал. Чим закінчиться дербі Північного Лондона?

У неділю, 15 січня, на стадіоні "Тоттенхем Хотспур" відбудеться поєдинок "Тоттенхем" - "Арсенал" у рамках 20-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Тоттенхем – Арсенал

Тоттенхем

Тоттенхем в останньому турі чемпіонату Англії перервав серію невдач, розгромивши Кристал Пелас. Після цього «шпори» здобули ще одну перемогу в Кубку Англії, тож підопічні Антоніо Конте починають виходити з кризи та намагатимуться покращити своє становище в наступних раундах.

Лондонці втратили місце в першій четвірці турнірної таблиці, тому головним завданням команди в наступних турах буде повернення в зону Ліги чемпіонів. Попереду на «Тоттенхем» неймовірно складний і відповідальний матч проти принципового суперника, перемога в якому, безумовно, покращить настрій у команді та додасть оптимізму вболівальникам.

Арсенал

"Арсенал" продовжує лідирувати в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, незважаючи на нічию в матчі останнього туру проти "Ньюкасла". Каноніри давно не програвали в Чемпіонаті Англії, стабільно набирають очки і заслужено посідають перше місце.

У новому матчі підопічним Мікеля Артети знову доведеться підтвердити свої чемпіонські амбіції у грі з непростим суперником. Каноніри гратимуть на виїзді під сильним тиском, і результат цього бою може мати значний вплив на боротьбу за титул. Але саме «Арсенал» буде вважатися фаворитом цього матчу і спробує вдруге в сезоні перемогти «Тоттенхем».

Тоттенхем – Арсенал

Тоттенхем – Арсенал факти

  • Арсенал переміг Тоттенхем Хотспур з рахунком 3:1 у першому турі поточного сезону АПЛ.
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між командами була зроблена ставка на тотал більше (2,5);
  • У трьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Арсенал виграв три з останніх п'яти матчів проти Тоттенхема в Прем'єр-лізі;
  • Арсенал не програє в Прем'єр-лізі одинадцять матчів поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на один із центральних матчів 20-го туру чемпіонату Англії: на Тоттенхем можна поставити 3,39, на нічию – 3,59, на Арсенал – 2,15. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Принципова і дуже важлива зустріч в черговому турі чемпіонату Англії, в якому лідируючий «Арсенал» на виїзді зіграє з «Тоттенхемом». Обидві команди будуть дуже мотивовані на досягнення позитивного результату: «каноніри» намагатимуться зміцнити лідерство в турнірній таблиці, а «шпори» мають намір підбити сусіда в боротьбі за чемпіонський титул. Перспективний варіант для ставки - «обидві команди заб'ють» за 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0