Лечче проти Мілана. Чи продовжать міланці безпрограшну серію?

14 січня у грі 18-го туру італійської Серії А зустрінуться команди Лечче та Мілан. Матч відбудеться на арені "Віа дель Маре" (Лечче).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Лечче проти Мілана

Лечче

Лечче додав, що команда не програє 5 турів поспіль у Серії А, в останньому поєдинку паприканці на виїзді зіграли зі Спецією 0:0. Підопічні Марко Бароні за грою не поступалися господарям, команда намагалася відповідати на всі атаки противника. Водночас «вовки» добре проявили себе в обороні, ліквідовуючи небезпеку навіть на дальніх підступах. У підсумку матч завершився нічиєю, яка влаштувала обидві команди.

Лечче займає 11 місце в турнірній таблиці Серії А з 19 очками та різницею м'ячів 16:18.

Мілан

Мілан в останньому матчі чемпіонату втратив очки, вдома зламав світ з Ромою 2:2. Підопічні Стефано Піолі повністю домінували у римлян у першому таймі, команда володіла м'ячем 70% ігрового часу, що дозволило швидко відкрити рахунок. У другому таймі "червоно-чорні" зміцнили свою перевагу. Вже в самій кінцівці господарі дозволили собі розслабитися, тим самим випустивши з рук найважливішу перемогу. Голи за дияволів забили Калулу та Побега.

Мілан посідає 3-е місце в турнірній таблиці з 37 очками та різницею м'ячів 33:18.

Лечче проти Мілана

Лечче проти Мілана факти

  • Мілан не програє в 31 з останніх 33 матчів Серії А;
  • У 7 з останніх 8 матчів Мілана в Серії А було забито більше 2,5 голів;
  • Мілан забив щонайменше 2 голи у 8 з останніх 10 матчів Серії А;
  • Лечче не зазнав поразки в останніх 5 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать міланців фаворитами зустрічі. Котирування Вікторії Лечче становили 5,80. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,00. На успіх Мілана котирування зупинилися на рівні 1,62. Букмекери не чекають результативного футболу від італійських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.82, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.96. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лечче демонструє гідний результат, дебютант переконливо почувається в останніх турах. Мілан відстає від лідера на 7 очок, команда більше не може дозволити собі помилятися, інакше шанси на титул випаруються. У майбутньому матчі хлопці Піолі переможуть, «дияволи» за рахунок класу та виконавської майстерності зможуть обіграти господарів, які набрали обертів, взявши важливі три очки: перемога Мілана – 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0