Салернітана – Мілан. Чи зупинять господарі чемпіона країни?

4 січня в рамках 16-го туру італійської Серії А на "Аречі Арена" (Салерно) зустрінуться "Салернітана" і "Мілан".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Салернітана" проти "Мілан".

Салернітана

Салернітана вже три зустрічі поспіль не може виграти в чемпіонаті Італії, в останньому турі на виїзді команда зазнала поразки від Монци з рахунком 0:3. Підопічні Давіде Нікола відверто провалили першу половину матчу, дозволивши господарям двічі розписатися у своїх воротах. Після перерви "морські коники" спробували піти вперед, але в середині другого тайму Кандрева був вилучений з поля за порушення. Уже в неповному складі «гранат» не мав ані найменшого шансу врятуватися.

Салернітана з 17 очками посідає 12 місце в турнірній таблиці з різницею м'ячів 19:25.

Мілан

Мілан не програє вже 3 тури поспіль у Серії А, в останній зустрічі команда вдома була сильнішою за Фіорентину 2:1. Підопічні Стефано Піолі відмінно увійшли в матч, вже на 2-й хвилині Леау вивів їх вперед. Утримати перевагу "червоно-чорним" не вдалося, ще до кінця відрізку "лілії" відігралися. У другому таймі господарі посилили тиск на гостей, але їм вдалося відбити всі атаки. Вже в додатковий час удача посміхнулася "дияволам", Міленкович випадково зрізав м'яч у власні ворота, тим самим принісши "червоно-чорним" перемогу.

Мілан посідає 2-е місце в чемпіонаті з 33 очками та співвідношенням м'ячів 29:15.

Салернітана – Мілан

Салернітана проти Мілана факти

  • Мілан не зазнав поразки в 29 з останніх 31 матчів Серії А;
  • У 9 з останніх 11 матчів Салернітани в Серії А було забито більше 2,5 голів;
  • Загальна кількість голів понад 2,5 у 5 з останніх 6 матчів Мілана в Серії А;
  • Салернітана пропустила щонайменше 2 голи в останніх 3 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх міланців на чужому полі. Котирування на перемогу Салернітани склали 6,20. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,50. На успіх Мілана котирування зупинилися на рівні 1,53. Букмекери чекають голів від команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.14, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.72. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Салернітана виступає з перемінним успіхом, команда зараз не в змозі на рівних боротися з кращими італійськими командами. Мілан є чемпіоном і має намір захистити свій титул цього сезону. Майбутній матч підопічні Піолі виграють, "дияволи" навіть зможуть переграти "морських коників" на виїзді: перемога "Мілана" з гандикапом 2 (-1) - 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0