Вільяреал проти Валенсії. Хто буде сильнішим у протистоянні середняків столу?

31 грудня в матчі 15-го туру іспанської Прімери на арені "Сьюдад де Валенсія" (Валенсія) поміряються силами Вільяреал і Валенсія.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільярреал" – "Валенсія".

Вільяреал

Вільяреал перервав двоматчеву серію без перемог у Ла Лізі, обігравши Еспаньйол з рахунком 1:0 в останньому турі. Краще в матчі виглядали підопічні Кіке Сетьєна, але наблизитися до воріт "папуг" так і не змогли. Після перерви «жовтій субмарині» пощастило, адже господарі випадково зрізали м’яч у власні ворота, тим самим фактично подарувавши перемогу гостям. Вільяреал посідає 9 місце в турнірній таблиці з 21 очком і різницею м'ячів 15:10.

«Жовта підводний човен» відмінно показала себе в Кубку Іспанії, не залишивши й сліду від Санта-Амалії 9:0 в 1/64 фіналу.

Валенсія

Валенсія перервала серію з п'яти матчів без перемог у чемпіонаті Іспанії, впевнено розібравшись на своїй території з Бетісом 3:0. Підопічні Дженнаро Гаттузо, як господарі, активно йшли в атаку, але «зелено-білі» вміло оборонялися. Ситуація для «кажанів» покращилася після перерви, коли гості були в меншості. "Помаранчеві" скористалися чисельною перевагою, тричі розписавшись у воротах суперника за 30 хвилин, що залишилися. У господарів забили Алмейда, Гільямон і Клюйверт.

Валенсія посідає 10-е місце в Ла Лізі з 19 очками та різницею м'ячів 22:15.

Вільяреал проти Валенсії

Факти про матч "Вільяреал" - "Валенсія".

  • Менше 2,5 голів у 8 з останніх 10 ігор Ліги Вільярреала;
  • Валенсія не змогла виграти 9 з останніх 10 виїзних матчів у Ла Лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Котирування на перемогу Вільярреала становили 2,02. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. На успіх Валенсії котирування зупинилися на рівні 3,90. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.86, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.95. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вільяреал продовжує перебудовуватися, перед клубом стоїть завдання наздогнати лідируючу групу. Валенсія також встигла забути смак перемог, команда вже давно вважається середняком у чемпіонаті. У протистоянні двох кризових команд з ім'ям я не очікую голів. Жодна з команд не демонструє результативного футболу: тотал менше 2,5 – 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0