Барселона – Еспаньйол. Хто виявиться сильнішим у каталонському дербі?

31 грудня в матчі 15-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди «Барселона» та «Еспаньйол». Матч відбудеться на "Камп Ноу" (Барселона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Еспаньйол".

Барселона

Барселона видала серію з п'яти перемог поспіль у національному чемпіонаті, в останньому турі команда на виїзді обіграла Осасуну з рахунком 2:1. Спочатку зустріч склалася для "синьо-гранатових", вже на 6-й хвилині команда опинилася в ролі наздоганяючої. Ще до кінця відрізка підопічні Хаві залишилися в меншості, за друге порушення був вилучений Левандовскі. Варто відзначити, що каталонці не здалися, після перерви зуміли вирвати перемогу з рук господарів. У гостей голи відзначилися Педрі та Рафінья.

Барселона посідає 1-е місце в чемпіонаті з 37 очками, співвідношення м'ячів 33:5.

Еспаньол

Еспаньйол вже 5 матчів поспіль не може виграти в Прикладі, в останньому турі клуб вдома поступився Валенсії 0:1. Підопічні Дієго Мартінеса Пенаса виглядали на полі скромніше, а ось команді часом вдавалося втягуватися в боротьбу. Вже після перерви "папуги" помилилися, Лекомт випадково зрізав м'яч у власні ворота. Всі подальші спроби виправити ситуацію ні до чого не привели. Еспаньйол посідає 16 місце в чемпіонаті з 12 очками та різницею м'ячів 16:22.

А ось у Кубку країни "синьо-білі" дещо покращили настрій, в 1/64 фіналу команда обіграла Рінкон 3:0.

Барселона – Еспаньйол

Барселона проти Еспаньйол факти

  • Барселона не пропускала в останніх 7 домашніх матчах;
  • Барселона виграла 12 з останніх 13 матчів Ла Ліги;
  • Еспаньйол не виграв 19 з останніх 21 матчів Ла Ліги;
  • У 5 з останніх 6 матчів Еспаньйол Ліги було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються, що дербі виграє "більше клубу". Котирування перемоги Барселони склали 1,29. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 6,20. На успіх Еспаньйолу котирування зупинилися на рівні 10,00. Букмекери чекають голів від каталонських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.65, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.49. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона впевнено йде вперед на турнірній дистанції Прімери, команда орієнтована на внутрішню арену. Еспаньйол ризикує втратити місце в еліті, команда не демонструвала стабільної та сильної гри за останні сезони. Що стосується дербі, то перевага підопічних Хаві не викликає сумнівів. Господарі здобудуть впевнену перемогу в дербі, приємно розпочавши другу частину сезону: перемога Барселони з гандикапом 1 (-1,5) – 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0