Вальядолід – Реал Мадрид. Чи відберуть господарі очки у мадридських грандів?

30 грудня в рамках 15-го туру іспанської Ла Ліги на "Хосе Соррілья Арена" (Вальядолід) зустрінуться "Вальядолід" і "Реал".

Наші прогнози та аналіз експертів щодо Вальядоліда проти Реала

Вальядолід

Вальядолід невдало проявив себе в останньому матчі національного чемпіонату, без шансів поступившись на виїзді Атлетіку 0:3. Підопічні Пачета в першому таймі показали слабкий результат, команда начебто могла вчепитися за м'яч, але до свідомих атак гості не доходили. Варто зазначити, що «червоно-білі» вміло розпоряджалися своїми шансами, а «біло-фіолетові» продовжували безцільно катати м’яч. У підсумку за всю зустріч «пуселі» жодного разу не пробили по воротах басків.

Вальядолід посідає 12 місце в чемпіонаті з 17 очками та різницею м'ячів 13:21.

Реал Мадрид

Реал перервав відрізок з двох матчів без перемог у чемпіонаті, цього разу на своїй території команда обіграла Кадіс 2:1. Підопічні Карло Анчелотті повністю домінували над суперником, але довго не могли перетворити перевагу на голи. У підсумку лише до перерви Мілітао зумів розкрити оборону "жовтої субмарини". У другому таймі Кроос зміцнив перевагу "вершкових". Лише після цього мадридці дозволили собі розслабитися, тим самим давши шанс супернику скоротити відставання.

"Реал" посідає друге місце в чемпіонаті з 35 очками та різницею м'ячів 33:14.

Вальядолід – Реал Мадрид

Вальядолід проти Реал Мадрид факти

  • Реал Мадрид не програє в 16 з останніх 17 матчів Ла Ліги;
  • Загальна кількість голів понад 2,5 у 6 з останніх 7 виїзних матчів Реала в Лізі;
  • Вальядолід виграв останні 3 домашні матчі в Лізі;
  • Реал забив принаймні 2 голи в 6 з останніх 7 виїзних матчів Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у виїзний успіх мадридців. Котирування на перемогу Вальядоліда становили 5,80. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,60. Котирування зупинилися на перемозі Реала на рівні 1,53. Букмекери чекають голів від іспанських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.36, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.59. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Першу частину сезону «Вальядолід» провів на хорошому рівні, атаку хоче покращити, з хорошим захистом. Реал перед паузою на ЧС трохи розслабився, що призвело до втрати лідерства в турнірній таблиці. Що стосується майбутньої гри, то в успіху підопічних Анчелотті можна не сумніватися. Різниця в рівні та класі команд суттєва: перемога Реала – 1,53.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0