Аргентина проти Франції. Хто виграє фінал чемпіонату світу?

У неділю, 18 грудня, на стадіоні Lusail Iconic Stadium відбудеться фінальний поєдинок чемпіонату світу з футболу між Аргентиною та Францією.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аргентина проти Франції

Аргентина

Збірна Аргентини перемогла у півфінальному матчі збірну Хорватії і вкотре відповіла всім критикам, які списували команду Ліонеля Скалоні після поразки від Саудівської Аравії в першому раунді. З тих пір аргентинці вигравали кожен матч і цілком заслужено вийшли в головний матч чемпіонату світу в Катарі.

Востаннє аргентинці грали у фіналі чемпіонату світу в 2014 році, а виграли взагалі в 1986. Вболівальники «альбіселесте» упустили тріумф на чемпіонаті світу, тому справедливо чекають від своїх улюбленців тільки позитивного результату. А для Ліонеля Мессі, лідера та капітана збірної, цей матч стане останнім для збірної Аргентини та останньою можливістю виграти чемпіонат світу.

Франція

Французи в останньому матчі з деякими проблемами зустрілися з сенсаційною збірною Марокко, але все ж зуміли виграти в основний час і вдруге поспіль вийти у фінал Чемпіонату світу. У чинних чемпіонів світу є хороший шанс повторити досягнення чотирирічної давнини і знову підняти кубок над своєю головою.

Збірна Франції спочатку вважалася одним з головних претендентів на перемогу в турнірі, тому її вихід у фінал чемпіонату світу важко назвати великою несподіванкою. Протягом усього чемпіонату світу підопічні Дідьє Дешама грали дуже солідно і сильно, і практично в кожному матчі доводили свою перевагу над суперниками.

Аргентина проти Франції

Аргентина проти Франції факти

  • Останній раз команди зустрічалися на чемпіонаті світу в 2018 році: Франція обіграла Аргентину з рахунком 4:3 в 1/8 фіналу;
  • до цього матчу команди грали між собою 5 разів: Аргентина перемогла 4 рази або Франція лише один раз;
  • Збірна Аргентини забивала у всіх матчах цього чемпіонату світу;
  • Ліонель Мессі має 5 голів і 3 результативні передачі на цьому чемпіонаті світу, а Кіліан Мбаппе - 5 голів і 2 результативні передачі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування фінального матчу Чемпіонату світу в Катарі: на перемогу Аргентини можна поставити за 2,85, на нічию - за 3,10, а на перемогу Франції - за 2.80. Ви можете зробити ставку на "обидві команди заб'ють" за 2,02. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У фінальному матчі Чемпіонату світу зіграють дві найсильніші команди турніру, які представляють різні континенти та стилі футболу – Аргентина зіграє з Францією. У минулому суперники вже неодноразово зустрічалися на чемпіонатах світу, але жодного разу не зіграли в головному матчі турніру. Майбутня зустріч аргентинців і французів обіцяє бути дуже цікавою та інтригуючою, в якій дуже складно виділити фаворита. Хочеться вірити, що команди порадують видовищною та результативною грою і зможуть хоча б раз відзначитись у такому матчі. Логічним вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 2,02.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0