Нідерланди проти Аргентини. Чи вийде команда Ван Гала до півфіналу?

У п'ятницю, 9 грудня, на стадіоні "Лусаїл Іконік" відбудеться чвертьфінальний поєдинок Чемпіонату світу з футболу між Нідерландами та Аргентиною.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нідерланди проти Аргентини

Нідерланди

Збірна Нідерландів ще не програвала на чемпіонаті світу в Катарі і в кожному зіграному матчі виглядала дуже солідно. Нехай голландці не у всіх іграх показували видовищний футбол, але впевнено взяли очки на груповому етапі турніру, а потім без проблем впоралися з США в 1/8 фіналу турніру.

У майбутньому матчі команда Луї Ван Гала вперше зіграє з топовим суперником і в такому поєдинку Нідерландам потрібно буде докласти набагато більше зусиль для переможного результату. Помаранчеві на цьому Чемпіонаті світу відрізняються дисциплінованістю та надійною грою в обороні, тому, навіть граючи під другим номером проти Аргентини, вони легко можуть перемогти та вийти до півфіналу.

Аргентина

Збірна Аргентини в останньому матчі не без проблем обіграла Австралію на стадії 1/8 фіналу турніру, адже останні хвилини тієї зустрічі були неспокійними для «альбіселесте». Однак підопічні Ліонеля Скалоні від матчу до матчу стають кращими і виглядають явно краще, ніж у програному матчі першого туру проти Саудівської Аравії.

Ліонель Мессі та компанія розраховують дійти до фінального матчу Чемпіонату світу та завоювати головний трофей, тому збірна Аргентини точно не збирається зупинятися на досягнутому. На Аргентину чекає складний і важкий суперник, але ключову роль в успіху південноамериканців у такій грі може зіграти гра команди та фактор Мессі.

Нідерланди проти Аргентини

Нідерланди проти Аргентини факти

  • У минулому на чемпіонатах світу команди зустрічалися 5 разів: двічі перемогли Нідерланди, один раз Аргентину і ще 2 матчі завершилися внічию в основний час;
  • Востаннє команди грали між собою на ЧС-2014: у півфіналі Аргентина обіграла Нідерланди по пенальті;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами пішла ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • У двох з останніх п'яти матчів між суперниками пропала ставка на те, що «обидві команди заб'ють»;
  • Збірна Нідерландів на чемпіонаті світу в Катарі ще не програвала.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей чвертьфінальний матч Чемпіонату світу з футболу в Катарі: на перемогу Нідерландів можна поставити за 3,45, на нічию — 3,2 і на перемогу Аргентини - за 2,25. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ще одне інтригуюче протистояння у чвертьфіналі Чемпіонату світу, в якому букмекери віддають невелику перевагу збірній Аргентини. Втім, захист збірної Скалоні на чемпіонаті світу в Катарі не вражає, тому атакуюча лінія Нідерландів цілком може засмутити суперника в цій зустрічі. Аргентинці також повинні забити в такому матчі, якщо вони розраховують пройти до півфіналу, тому ставка на «обидві команди заб'ють» за 2,06.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0