Португалія проти Швейцарії. Яка команда вийде до чвертьфіналу чемпіонату світу?

У вівторок, 6 грудня, на стадіоні «Лусаїл Іконік» відбудеться поєдинок Португалія – Швейцарія в рамках 1/8 фіналу Чемпіонату світу з футболу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Португалія проти Швейцарії

Португалія

Збірна Португалії впевнено подолала груповий етап Чемпіонату світу в Катарі, оформивши вихід з першого місця навіть після перших двох матчів. В останній грі команда Фернандо Сантуша несподівано програла Південній Кореї, але відсутність мотивації та не найоптимальніший склад можуть стати виправданням для португальців.

У матчі 1/8 фіналу наставник команди обов'язково випустить на поле своїх найсильніших гравців, які повинні підійти до гри в найкращій формі. Очікується, що на полі знову з'явиться Кріштіану Роналду, а також з перших хвилин зіграє найкращий гравець команди на турнірі Бруну Фернандеш, який вже забив два голи на чемпіонаті світу та віддав дві гольові передачі.

Швейцарія

Але швейцарці лише в останньому турі оформили вихід у плей-офф Чемпіонату світу, перемігши у видовищному та насиченому матчі збірну Сербії. Цей результат дозволив Швейцарії набрати шість очок, але в підсумку команда фінішувала другою, поступившись збірній Бразилії.

В останні роки команда Мурата Якіна часто грала зі збірною Португалії і навіть перемагала більш іменитого суперника. Швейцарці прекрасно розуміють, що вони будуть аутсайдерами в такій важливій грі, але вся продуктивність команди цілком може дозволити їй створити одну з головних сенсацій цього раунду.

Португалія проти Швейцарії

Португалія проти Швейцарії факти

  • Востаннє команди зустрічалися 12 червня 2022 року в Лізі націй: Швейцарія перемогла Португалію з рахунком 1:0;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами пішла ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками пішла ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • На груповому етапі чемпіонату світу в Катарі обидві збірні набрали по 6 очок.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу: на перемогу Португалії можна поставити за 1,94, на нічию – за 3,40, а на перемогу Швейцарії - за 4, тридцять. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу в Катарі, в якому букмекери очікувано віддають невелику перевагу збірній Португалії. Першим номером у такій грі має зіграти збірна Португалії, але й Швейцарія претендуватиме на вихід до наступного раунду, а значить, не сидітиме біля своїх воріт весь матч. У матчах групового етапу захист обох команд не вразив, тому логічно зробити ставку на «обидві заб'ють» за 2,06.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0