Бразилія проти Швейцарії. Чи зможуть швейцарці зупинити п'ятиразових чемпіонів світу?

У понеділок, 28 листопада, на стадіоні 974 відбудеться поєдинок Бразилія – Швейцарія в рамках 2-го туру групового етапу Чемпіонату світу з футболу.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Бразилія проти Швейцарії

Бразилія

Збірна Бразилії приїхала в Катар як один з головних фаворитів на перемогу в турнірі і зобов'язана підтверджувати цей статус в кожному матчі. Склад п'ятиразових чемпіонів світу справді вражає і з такими гравцями бразильці дійсно можуть розраховувати на хороший результат у кінцівці турніру.

Бразильські вболівальники в матчі другого туру проти Швейцарії очікують від улюбленої команди потужної та якісної гри. Бразильці мають намір посісти перше місце у своєму квартеті і перемога над, мабуть, головним конкурентом є обов'язковою для команди.

Швейцарія

Швейцарці заслужено вийшли на чемпіонат світу і планують залишитися в Катарі якомога довше. У групі з Бразилією, Сербією та Камеруном збірна Швейцарії справедливо розраховує на вихід у плей-офф і в цьому випадку абсолютно не важливо, з якого місця це буде зроблено.

Команда Мурата Якіна вважається сильною європейською командою, яка має сильні сторони, здатні завдати серйозних проблем супернику будь-якого рівня. Тому навіть у поєдинку з Бразилією Швейцарія намагатиметься нав'язати фавориту свій футбол і здобуде очки за підсумками 90 хвилин гри.

Бразилія проти Швейцарії

Факти Бразилії проти Швейцарії

  • Востаннє команди зустрічалися між собою на ЧС-2018: Бразилія та Швейцарія зіграли внічию – 1:1;
  • У трьох з чотирьох матчів між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • У двох із чотирьох матчів між командами була зроблена ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • В історії команди двічі зустрічалися на чемпіонатах світу і двічі зіграли внічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч другого туру групового етапу чемпіонату світу з футболу: на перемогу Бразилії можна поставити за 1,52, на нічию – за 4,20, а на перемогу Швейцарії - за 6,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Черговий цікавий матч на чемпіонаті світу в Катарі, в якому є явний фаворит. Збірна Бразилії в такому поєдинку спробує взяти три очки і тим самим виправити статистику матчів проти швейцарців на чемпіонаті світу. Ця статистика залишає швейцарцям хороші шанси на очки, але все ж збірній Європи в матчі другого туру доведеться докласти максимум зусиль, щоб показати свій найкращий футбол. Цікавим варіантом видається ставка на Бразилію з гандикапом (-1) за 1,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0