Локомотив Кубань – УНІКС. Битва двох головних суперників

25 листопада 2022 року в Краснодарі на арені Баскет Холл очікується велике свято спорту. Казанський УНІКС приїжджає в гості до місцевого Локомотива.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив Кубань» – УНІКС

Локомотив-Кубань

Літнє відновлення складу пройшло не ідеально. Єдина Ліга ВТБ 2022/23 команда розпочала дуже невиразно. Тоді вона встигла терміново попрацювати над помилками і включилася в погоню за верхньою частиною підсумкового протоколу змагань. Зараз «Локомотив-Кубань» займає п'ятий рядок загального заліку з балансом 6/5. Ситуація нормалізується, але розслаблятися ще рано, оскільки Самара, Парма та Нижній Новгород, що опускаються, відстають лише на один позитивний результат.

Мартюк отримав місце в символічній п'ятірці минулого туру ВТБ. Андрій став його найрезультативнішим гравцем. Баскетболіст набрав 22 очки в гостевому матчі з Мінськом, зробив шість підбирань, зробив чотири перехоплення і віддав три передачі партнерам. Проти білорусів теж потрудилися його товариші: Берфорд набрав 21 очко, плюс шість передач, Вілліс був близький до дабл-даблу (14 очок у рингу суперника і 9 підбирань), Пауніч закинув 12, стільки ж у Щербеньова і він також віддав вісім результативних передач.

УНІКС

Казань на старті сезону заявила про серйозність своїх намірів, обігравши «Зеніт», який є чинним чемпіоном Єдиної ліги ВТБ. Далі УНІКС потужно бив усіх підряд, поки ЦСКА не взяв його в облогу. При цьому хлопці з Татарстану швидко зуміли відійти від неприємної події та продовжили свій переможний хід далі. На даний момент команда посідає друге місце в підсумковому протоколі змагань, маючи в активі десять позитивних результатів в 11 матчах.

Рейнольдс потрапив до останньої команди тижня, Джален загалом працював дуже добре в цьому сезоні, а проти «Самари» він зробив свій перший дабл-дабл на турнірі. Центровий забив у кошик суперника 17 очок і додав до них десять підбирань. Ефективно та корисно. Хоча героїв в УНІКСі в тому матчі було чимало: Зайцев відправив супернику 16 очок у кільце, Мейкон мав 16 очок і п'ять точних передач, Дімітрієвіч випередив 13, Жбанов - 12, Хантер - 11.

Локомотив Кубань – УНІКС

Історія протистояння

У поточному сезоні Єдиної ліги ВТБ команди вже встигли зустрітися на території УНІКСа (23.10.22). У цьому матчі сильнішими були господарі поля (83:75). В останньому розіграші турніру команди вперше засмутили одна одну в регулярці (залізничники вдома взяли матч з рахунком 101:94 в овертаймі після 85:85, а УНІКС був сильнішим у Казані - 96 :87). Тоді хлопці з Татарстану виграли серію за третє місце в Лізі ВТБ 2021/22 проти однолітків з Кубані в чотирьох зустрічах (3:1).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Нинішній УНІКС дуже хороший, і це бачать букмекери. Вони є фаворитами матчу на думку букмекерів. Вони платять лише 1,315 за перемогу Казані. Перемога господарів оцінюється в 3,74. Коефіцієнт на Total Under 163 становить 1,94. Ставки на тотал понад 163 множаться на 1,97. Фора 2 (-6) коштує 1,7. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

УНІКС є серйозним претендентом на титул чемпіона і зараз прямує до нього, тоді як ВЛБ тільки починає оговтуватися після невтішного початку сезону. Сьогодні ввечері сторони нерівні. Гостям вдається виграти гру без інтриги, перемога з рахунком 2 та гандикапом 2 (-6). І УНІКС, і «Локо» демонстрували хороші результати в нападі протягом усього сезону, тож ми очікуємо, що вони заб’ють сильні результати в майбутній битві (загалом понад 163).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0