Нижній Новгород - Локомотив-Кубань. Матч претендентів на вихід у плей-офф Єдиної Ліги ВТБ

Нижній Новгород і Локомотив Кубань зіграють 27 жовтня в рамках регулярного сезону Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Зустріч відбудеться на баскетбольному майданчику культурно-розважального комплексу «Нагорний» у Нижньому Новгороді. Трибуни арени можуть вмістити до 5600 глядачів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нижній Новгород» – «Локомотив-Кубань».

Нижній Новгород

Із балансом 3/2 зараз команда займає п'ятий рядок у турнірній таблиці. Нижні Новгородці почали сезон дуже бадьоро. У стартовому матчі вони в овертаймі перемогли «Єнісей» (90:82 після 67:67), а потім зламали «Автодор» (71:69). Після цього баскетболісти НГ збилися з ритму і двічі поспіль програли. Спочатку вони поступилися УНІКСу (57:75), а потім Самарі (52:90). В останньому матчі турніру «Нижньому Новгороду» вдалося перервати серію осічок, домігшись успіху проти «Астани» (80:60).

Перемог більше, ніж поразок, але не можна не відзначити якість суперників у минулих зустрічах. З ТОПів тут лише УНІКС. Виявляється, всі труднощі ще попереду і «стакан наполовину порожній». До речі, «залізничники» є чудовим прикладом серйозного суперника на турнірі.

Локомотив-Кубань

Краснодарці «Локомотив-Кубань» намагаються пережити кризу, що насувається. Локо зараз у біді. Після п'яти матчів "залізничники" посідають дев'яте місце з балансом 2/3. Це поблизу зони плей-офф, і, здається, все йде добре. З іншого боку, цього року в турнірі бере участь лише 12 команд, і «Астана», яка зараз займає 11 місце в таблиці, відстає лише на одну перемогу.

У нинішньому розіграші чемпіонату «Локомотив-Кубань» обіграла в овертаймі лише «Самару» (79:70) і «ПАРМУ» (92:85 після 75:75), а от МБА (73:86), ЦСКА (64:84) і «Локомотив-Кубань» примудрилася поступитися. УНІКС ( 75:83). Відзначимо, що південці забивають небагато. У середньому за матч вони віддають супернику трохи більше 76 очок, пропускаючи більше 81. При цьому варто сказати, що «Локо» сьогодні програло суперникам із ТОП-4 змагань.

Нижній Новгород - Локомотив-Кубань

Історія протистояння

У минулій Єдиній лізі ВТБ клуби обіграли один одного. Спочатку ніжинська команда провела свій матч вдома в овертаймі з рахунком 108:104 після 82:82. Потім краснодарці вдома взяли потужний реванш - 97:70. У десяти екстремальних битвах клубів – 7:3 за позитивними результатами на користь «залізничників».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери, схоже, забули, що «Локо» традиційно є лідером Єдиної ліги ВТБ і не бачать у «Краснодарі» фаворитів матчу. За перемогу «залізничникам» платять 2,016. Перемога HH оцінюється в 1,89. Коефіцієнт на тотал менше 149,5 становить 1,96. Подолання цієї планки коштує 1,94. Ставки на виїзд 2 (-4,5) множаться на 2,71. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Нижній Новгород» тримається на плаву багато в чому завдяки простому графіку на початку сезону. Натомість «Локомотив» перебуває позаду баталій із мажоритарним фаворитом турніру, тож далі поступово поповнюватиме турнірну таблицю. Майбутній матч гості виграють без особливих проблем, але загальний рахунок зустрічі буде відносно невеликим, позначиться низька результативність обох команд, яка має місце на даний момент.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0