УНІКС – Локомотив-Кубань. Матч лідерів російського баскетболу

УНІКС 23 жовтня прийме «Локомотив-Кубань» в рамках регулярного сезону Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Гра пройде на паркеті казанської арени Баскет Холл.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Локомотив-Кубань

УНІКС

Казань є однією з двох команд Єдиної ліги ВТБ 202/23, які не програють після чотирьох зіграних матчів. Подібним досягненням може похвалитися лише столичний ЦСКА. У УНІКСа найкраща різниця очок на турнірі (+121) і перемога над чинним чемпіоном змагань («Зеніт»).

Перасович - чудовий наставник. УНІКС по ходу минулого сезону втратив головних зірок кістяка, але казанці начебто не ослабли і будують майже нову команду. Тренер неодноразово говорив про це. Він вірить у своїх нових гравців і вважає їх найкращими, яких УНІКС може підписати в нинішній ситуації. Також наставник не заперечує того факту, що казанцям ще знадобиться час на розтертість, тому можливі неприємні сюрпризи, хоча і не обов'язкові.

Локомотив-Кубань

У минулій Єдиній лізі ВТБ південці залишилися без медалей (четверте місце), хоча рухалися в турнірі добре. Виходить, що результат більше негативний, ніж позитивний. Цього сезону нам потрібно працювати над покращенням. Це буде непросто, адже «Локомотив» втратив своїх великих зірок. Так, «Кубань» здійснила нові підписання, щоб прикрити позиції тих, хто пішов, але поки є питання.

У чотирьох матчах Єдиної ліги ВТБ "залізничники" здобули дві перемоги (з ПАРМОЮ в овертаймі та з Самарою). В інших зустрічах вони поступилися ЦСКА і МБА. На поразку від «армійців» ще можна ховати очі, але не на поразку від новачка турніру. Це вже перебір. Потрібно терміново робити висновки та проводити екстрену роботу над помилками, оскільки сезон вже набирає обертів.

УНІКС – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

У сезоні 2021/22 команди зустрічалися шість разів. По-перше, вони двічі перетиналися в регулярному чемпіонаті ВТБ і обіграли один одного. Обидві справи виграли власники сайту. Казань взяла свій матч з рахунком 96:87, а Кубань - 101:94 в овертаймі після 85:85. Потім команди боролися в плей-офф турніру за третє місце. УНІКС виграв цю серію, віддавши «Локо» лише один матч (90:75, 81:94, 93:87 і 94:73).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери люблять результати. При цьому казанці для них є фаворитами майбутнього бою. Домашня перемога коштує лише 1,085. За успіх гостей платять 9,7. Якщо взяти Total менше 158,5, то можна збільшити свої гроші в 2,02 рази. За подолання цієї стелі дають 1,74. Коефіцієнт на гандикап 1 (-13) становить 1,53. «Так» у парі «Перший тайм найрезультативніший» оцінюється в 1,79. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди постраждали від неспортивних подій, обидві намагалися якомога швидше відновитися від цього, але це вдалося лише УНІКСу. «Локо» ще в процесі, і на даний момент не готове до серйозних випробувань. Казань розгромить гандикап 1 (-13), відмінно відпрацювавши в тоталі в обороні (158,5). Всі питання про переможця знімуться до великої перерви. Казанці підуть на нього з великим відривом, а потім трохи підсушать гру (перший тайм найрезультативніший).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0