ПАРМА – Локомотив-Кубань. Матч команд, які застрягли в нижній частині турнірної таблиці

18 жовтня УСК «Молот» у Пермі стане місцем протистояння баскетбольних клубів «ПАРМА» та «Локомотив-Кубань». Це друга домашня гра для «Пермі» в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23. У першому було встановлено рекорд відвідуваності сезону серед усіх учасників змагань.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «ПАРМА» – «Локомотив-Кубань».

ПАРМА

Команда розпочала сезон із впевненої гостьової перемоги над клубом «Цмокі-Мінськ» (77:48). Оборона перм'яків у тій битві була просто бездоганною. Тоді ПАРМА програла вдома Зеніту (60:65), а потім казахстанській Астані (72:84). Поки що це шостий рядок, але будь-яка наступна осічка, за певним сценарієм, може відкинути команду відразу на передостаннє/останнє місце в турнірній таблиці чемпіонату.

ПАРМА не безнадійна. Їй просто потрібно зібратися з думками і силами. Суперник у наступному матчі серйозний, але не в найкращій формі. Необхідно вичавити з ситуації максимум і отримати найважливішу для себе перемогу.

Локомотив-Кубань

В останні роки клуб входить в еліту російського баскетболу. Як і всі інші наші гранди, «Локо» навесні постраждало і втратило більшість своїх легіонерів, які були лідерами. Нам вдалося підписати когось на заміну, але це все одно трохи відрізняється від того, що було раніше.

У Єдиній Лізі ВТБ 2022/23 кубанська команда стартувала з домашньої поразки від МБА, який виступає в турнірі новачком, з рахунком 73:86. У другій грі чемпіонату «залізничники» здобули перемогу на своїй території в битві з «Самарою» (79:70), яка також проводить свій перший сезон у ВТБ. Потім південці знову спіткнулися з ЦСКА в Краснодарі (64:84). Загалом клуб зараз на дев'ятому місці з 12 можливих із балансом 1/2. Це дуже близько до останнього рядка.

Зараз «Локомотив» відправляється на першу виїзну гру в сезоні. Буде важко, адже вболівальники в Пермі вміють підтримувати своїх. Крім того, фізичні та психологічні форми Кубані на даний момент залишають бажати кращого.

ПАРМА – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

Минулого сезону клуби мали можливість змагатися п’ять разів. Спочатку вони двічі билися в регулярному сезоні Єдиної ліги ВТБ (обидва ці матчі виграв «Краснодар»), потім билися в чвертьфіналі плей-офф турніру. «Локомотив» взяв ту серію з рахунком 3:0. Раніше "залізничники" здобули ще один позитивний результат у парі. Востаннє «ПАРМА» була сильнішою за москвичів у грудні 2020 року. До цього «Локо» провів ще одну потужну серію перемог над перм’яками, яка складалася з 11 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

«Залізничники» традиційно були фаворитами цієї пари, але їх невдалий баскетбол на початку сезону багато що змінив. На перемогу ПАРМИ букмекери дають 1,77. Успіх «Локомотива» коштує 2,07. Коефіцієнт на тотал менше 153 становить 1,88. Пробиття цієї стелі балів оцінюється такими ж цифрами. Ставки на гандикап 1 (-2) множаться на 1,92. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локо» загрузло в проблемах вимушеної реструктуризації команди, яку потрібно було провести швидко, але не вийшло. ПАРМА скористається ситуацією та виграє, використовуючи слабкі сторони суперника та граючи суворо в обороні. Сама гра буде рівною, з боротьбою, великою кількістю браку - Under (153) і допустимою кінцівкою - гандикап 1 (-2).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0