ЦСКА проти MBA. Матч фаворита Єдиної Ліги ВТБ з новачком турніру

17 жовтня Єдина Ліга ВТБ 2022/23 прийме столичне дербі. MBA прийме іменитий ЦСКА, який є новачком змагань. Гра відбудеться на стадіоні "Крилатське Арена" в Москві.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА проти MBA

ЦСКА

Клуб, незважаючи на труднощі, які охопили його в минулому сезоні, продовжує працювати. Після трьох матчів у новій Єдиній лізі ВТБ лідирують "солдати", маючи найкращі показники в атаці та другі в обороні. Спочатку ЦСКА зламав Самару на виїзді (85:72), потім вдома розгромив Цмокі-Мінськ (107:63), а потім на виїзді обіграв Локомотив-Кубань (84:64).

Москвичі навесні і влітку втратили кількох зірок, але склад, що залишився, непогано тягне рівень нинішньої Ліги ВТБ. Зараз Євроліги для російських команд немає, тому, можливо, для ЦСКА в рамках національної першості все не дуже змінилося. Хто робить результат на старті сезону в москвичах? Швед, Мілютінов, Вейер, Давидовац, Антонов та ін.

Відзначимо, що лише ЦСКА, УНІКС і МБА є єдиними командами в поточному розіграші чемпіонату, яким вдалося набрати понад 100 очок за матч. Наразі найкраща різниця очок у «солдат» (276:199). Всі, хто говорив, що москвичі - це лише грошовий мішок, і вони не зможуть виступати далі без своїх ТОПів, зараз мовчать.

MBA

Минулого ігрового року команда грала в Суперлізі, потім стало відомо, що в цьому сезоні вона переходить в Єдину Лігу ВТБ. Ця подія викликала багато критики. Здебільшого незадоволені говорили, що MBA та інші новачки не досягнуть рівня турніру. Потім був старт чемпіонату, і москвичі закрили рота всім балакунам.

Свій виступ у новому чемпіонаті МБА розпочав з виїзної перемоги над кубанськими «залізничниками» (86:73), потім на виїзді була обіграна «Астана» (103:69), а потім була перемога над Цмокі-Мінськ у Москві. (81: 62). Клуб другий за нападом і третій за захистом. МВА – дуже молодий колектив. У 80-х роках народилося лише двоє баскетболістів. Крім того, у складі немає жодного легіонера.

ЦСКА проти MBA

Історія протистояння

За всю історію команди провели дві зустрічі. Перший з них був товариським і відбувся у 2017 році. У ньому "солдати" перемогли з рахунком 80:56. Ще один бій відбувся в 2019 році в рамках Кубка Гомеля. Успіх у ньому знову був на боці ЦСКА (106:59).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери люблять стабільність і фаворитів. Перемога господарів коштує лише 1,64. За позитивний результат у виступі гостей платять 9,5. Коефіцієнт на Тотал під 158,5 становить 1,93. Подолання цієї планки оцінюється тим же коефіцієнтом (1,85). Ставки на виїзд (-14,5) множаться на 1,9. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Стабільний фаворит і нахабний новачок. Московське дербі має яскраві ознаки. Сам матч має бути дуже цікавим. Господарі гратимуть на перемогу, а амбітним гостям нема чого боятися. Результат дадуть легіонери, яких у МВА немає. Російський баскетбол переживає нелегкі часи, і це дасть про себе знати в майбутньому матчі. Гра вийде швидкою, а на табло під сирену засвітяться порівняно великі цифри - Тотал більше (158,5), боротьби в підсумку немає, оскільки очікується розгромна перемога у виконанні «солдат». » - фора 1 (14,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0