Самара – ЦСКА. Матч новачка Єдиної Ліги ВТБ з найтитулованішим її учасником

3 жовтня «Самара» прийме московський ЦСКА у стартовому матчі Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Гру прийматиме баскетбольний паркет Льодового палацу спорту імені Висоцького. Це справжнє свято для всього міста.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Самара» – ЦСКА

Самара

Після скорочення складу учасників Єдиної ліги ВТБ з політичних міркувань клуб став розглядатися як можливий претендент на місце, що звільнилося. У підсумку все склалося на користь Самари. Це дуже крута новина для команди.

У минулому сезоні клуб дійшов до півфіналу Суперліги. Спочатку він програв тут серію єкатеринбурзькому «Уралмашу» (0:2), а потім і зовсім залишився без медалей (програв «Темп-СУМЗ-УГМК» (0:3)). Влітку великих грошових вливань у Самари не було, але при цьому вона робила круті угоди. До команди увійшли: Джеймс Енніс, Кей Сі Ріверс і Малкольм Томас. Варто припускати, що команда дебютує у ВТБ більш потужним складом, ніж той, якого їй не вистачило для підйому на п'єдестал пошани у другому за силою баскетбольному дивізіоні країни. Перед початком офіційних ігор самарська команда провела товариський матч з «Цмокі-Мінськ» і перемогла в ньому з рахунком 90:68.

ЦСКА

Клуб відомий на весь баскетбольний світ, але зараз головні зірки з закордонними паспортами прогнозовано покинули команду. Треба було терміново замінити їх на наших вихованців, але їх небагато. Завжди основний упор у клубі робили на скупку готових майстрів своєї справи, а тепер за це прийшла розплата. Відзначимо, що в сезоні 2021/22 ЦСКА не взяв трофей в Єдиній лізі ВТБ. Срібні медалі турніру тут слабке заспокоєння.

Влітку армійці стали другими в Кубку Гомельського, а потім таким же чином фінішували в Суперкубку Ліги ВТБ. Дуже невтішні результати для клубу, який звик перемагати всюди, у всіх і завжди. Сезон 2022/23 стане справжньою перевіркою на міцність для столичних баскетболістів. Нікола Мілутінов – головна зірка ЦСКА. Увійшов до символічної п'ятірки Суперкубка ВТБ. Хто ще є у ЦСКА на роль лідерів? Швед, Антонов, Ухов, Вейєр.

Самара – ЦСКА

Історія протистояння

Майбутній бій стане першим у спільній історії команд. «Самара» і ЦСКА ніде не перетиналися, хоч і є представниками однієї країни. Здається, кожна зі сторін була б не проти почати з перемоги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери люблять стабільність і тому вірять у московський ЦСКА. На перемогу гостей дають лише 1,26. Перемога господарів оцінюється з коефіцієнтом 3,6. Для фори 2 (-7,5) пропонують 1,76. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Не можна просто взяти з Самари хороших баскетболістів, додати до них трьох хороших легіонерів і перемогти ними ЦСКА, який зараз поранений, але не вбитий. Решта "армійців" в класі перевершує суперника в рази. Москвичі поїдуть додому на позитивній ноті після розгромної перемоги. Ставка в матчі буде зроблена на атаку, тому цілком логічно очікувати відносно великі цифри на табло до кінця зустрічі - Тотал овер (158,5) за 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0