Зеніт – УНІКС. Матч двох претендентів на чемпіонство Єдиної Ліги ВТБ

2 жовтня пітерський «Зеніт» і казанський УНІКС очним поєдинком стартують у новому сезоні Єдиної ліги ВТБ сезону 2022/23. Гра пройде в Санкт-Петербурзі на баскетбольному паркеті спорткомплексу "Сибур Арена".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – УНІКС

Зеніт

У минулому сезоні команда з берегів Неви досить сенсаційно вийшла у фінал Єдиної ліги ВТБ. Там їй вистачило сил перервати серію з ЦСКА з рахунку 1:3 і стати чемпіоном. В ідеалі це перший титул для петербуржців у чемпіонаті.

Пітерці починають новий сезон у дуже експериментальному складі. Багато зіркових легіонерів покинули Петербург. Тепер вам потрібно грати зі списком, який у вас є. У будь-якому випадку «Зеніт» зараз можна назвати головним претендентом на новий титул у ВТБ.

У вересні пітерці провели три товариські матчі (дві поразки та перемога). Потім взяли Кубок Гомеля. Після цього «Зеніт» взяв Суперкубок Єдиної Ліги ВТБ. Спочатку він програв тут у групі «Локомотиву» (73:74), але потім була здобута перемога над «Партизаном» (81:65). З такими результатами "синьо-біло-сині" вийшли у фінал, де розгромили московський ЦСКА (71:70). Томас Вімбуш був визнаний MVP головного матчу турніру, а Паскуаль отримав звання найкращого тренера змагань.

УНІКС

Навесні казанці завоювали бронзові медалі Єдиної ліги ВТБ, обігравши в серії кубанський "Локомотив" (3:1). Тоді лідери почали покидати клуб. У новому сезоні Єдиної Ліги ВТБ склад команд буде незвичайним.

У вересні УНІКС провів товариський матч із «Зенітом» і програв йому. Потім грав у Суперкубку ВТБ. Тут казанці спочатку поступилися ЦСКА (71:76), потім виграли у Мега Баскет (78:69), а потім у боротьбі за третє місце зуміли перемогти Партизан (83:77). Джален Рейнольдс увійшов до символічної п'ятірки турніру. Результати підготовчого процесу не варто вважати найвидатнішими, але вони цілком прийнятні.

Зеніт – УНІКС

Історія протистояння

Як було сказано вище, у вересні клуби зійшлися у товариському матчі. Переміг «Зеніт» з рахунком 75:67. У минулому сезоні Єдиної ліги ВТБ команди перетиналися ще шість разів. Півфінальна серія залишилася за пітерцями (3:1), до цього в регулярному чемпіонаті "синьо-біло-сині" двічі зламали казанців. Також у жовтні минулого року клубам вдалося один раз поборотися в Євролізі. Той двобій теж прийняла команда з берегів Неви.

ODD із завантаження 1xbet

Букмекери, мабуть, під враженням від передсезонки, вбачаючи в господарях паркету безумовних фаворитів. Показники успіху Zenith будуть помножені лише на 1,34. Виїзна перемога на тлі таких подій коштує 3,58. Загальний бал менше 150,5 оцінюється в 1,9. За пробиття цієї планки дають 2. Коефіцієнт на А2 (-9) 2,09. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Передсезонка – це хоч щось на кшталт товариських матчів чи розминки перед реальними іграми, але деякі висновки з цього можна зробити. Виявляється, Петро тепер дійсно могутніший. Господарі паркету зобов'язані прийняти матч, і вони це зроблять. Об'єктивно вони краще оснащені і отримають позитивний результат у справі. Відзначимо, що у вересні «Зеніт» зіграв у жорсткій обороні з серйозними командами, тому варто очікувати того ж і в сутичці з УНІКСом, а значить має відбутися Тотал під 150,5. Успіх буде обов'язковим. Пітерці привезуть в Казань мінімум три атаки під сирену

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0